Nyproduktion

Lindalsvägen 14E

Hanviken, Tyresö kommun Se på karta

6 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
131 m²
Byggår
2022
Avgift
4 896 kr/mån
Driftkostnad
29 868 kr/år
Pris/m²
46 527 kr/m²
Nyproduktion

Parhus med 6 rum och kök – optimalt för den stora familjen!

Stort och trevligt parhus i Hanviken. Parhuset är under produktion och färdigställs för inflyttning under slutet av kvartal 2, 2023.

Huset har en öppen planlösningen tillsammans med stora fönsterpartier och en generös takhöjd vilket ger detta boende en luftig och modern känsla. Boytan är välplanerad och det finns gott om plats för förvaring.

Fasaden består av slät träpanel behandlad med järnvitriol vilket ger en vacker gråaktig kulör som framhäver träets struktur och smälter in i naturen. En modern takfot och minimalistiska detaljer kring fönster och dörrar gör huset till en arkitektritad dröm.

Entréplanets fönster sträcker sig ner till golvet och rumshöjden mäter hela 2,6 meter. I anslutning till husets stora glaspartier finns två terrasser, varav den större vetter mot sydväst. Interiörens färger går i gråskala. Ljusa golv av ask och noggrant utvald inredning kompletterar husets stilrena skandinaviska uttryck och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Som standard i husen ingår integrerade vitvaror i köket, inbyggda garderober i sovrummen och två lyxiga badrum varav det ena har både dusch, badkar och kommod med två handfat.

Huset är välisolerat och innerväggarna är förstärkta med trä bakom gipsskivorna för enkel och stabil montering av hyllor, tavlor eller andra väggprydnader. Uppvärmning sker via frånluftspump och vattenburen golvvärme på entréplanet.

BRF Lindalshöjden består av 8 nya hem fördelat på 4 parhus och 4 studiovillor. Området är beläget i en idyllisk miljö, endast 24 minuter från centrala Stockholm. .

Inflyttning: juni, 2023.

Webblänk till bostadsutvecklarens projektsida med bostadskatalogen: https://lindalshojden.se/

Villaområdet ligger på bekvämt avstånd till skola och förskola, samt Trollbäckens Idrottsplats med sitt breda utbud av aktiviteter. En kort promenad bort finner ni dessutom de härliga sjöarna Barnsjön och Långsjön. Husen är designade för att smälta in i den natursköna miljön, omgivna av lummig skog och stora grönområden.

Vänligen läs mer på föreningens hemsida, där finns mer information om utförandet.
https://lindalshojden.se/

Tillval utöver standard

- Braskamin
- Golv; Ask 1stav (övervåning)
- Golv; Ask 1stav (undervåning)
- Kök; IKEA Voxtorp Lux
- Ikea Voxtorp köksluckor
- Vit marmormönstrad bänkskiva
- Slutna överskåp
- Duschpaket; takdusch (övervåning)
- Duschpaket; takdusch (undervåning)
- Tvättskåpsinredning
- Pax Garderob Lux (hall)
- Pax Garderob Lux (Sovrum 1)
- Badkar Bathlife
- Ikea Platsa Walk in closet

Kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Kontakt

Hans Sommerville

Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Mäklare Hans Sommerville, Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
+46734293402