Nyproduktion

Nicolaus väg 13, lgh 5A

Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun Se på karta

3 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
143 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Förening
BRF Copernicus
Om föreningen
Avgift
4 443 kr/mån
Driftkostnad
30 030 kr/år
Pris/m²
24 825 kr/m²
Nyproduktion

I bästa ski in/ski out läge skall nu visningslägenheten av BRF Corpernicus säljas.

Alla inventarier kommer att ingå, samt fri avgift året ut (2023) och 4 st årskort till säsongen 23/24 på Idre Himmelfjäll.

Välkommen till Nicolaus väg 13, här möts ni av en stor lägenhet om hela 143 kvm!
Denna nyproducerade lägenhet är perfekt för er som älskar skidåkning och friluftsliv. Här får den stora familjen plats och även vänner då lägenheten inrymmer hela 4 sovrum med plats för 13 + 4 personer.

Entréplan inrymmer en rymlig hall med bra plats för förvaring, samt teknikrum. 2 badrum varav en med bastu.
Det ljusa vardagsrummet med stora fönster låter naturligt ljus flöda in och härifrån har man en imponerande utsikt. Här kan ni koppla av efter en intensiv dag ute och njuta av brasan som sprakar i kaminen. Vardagsrummet och köket är i öppen planlösning och här är det öppet upp i nock och som skapar en härlig rymd till rummet. Härifrån når man även balkongen som är generös och har en fin utsikt mot de norska fjällen. På entréplan finns det 2 sovrum.
Övre plan erbjuder ett stort allrum, ett förråd/barnrum/kontor och två sovrum.

Idre Himmelfjäll är en destination som inte bara erbjuder fantastisk skidåkning, utan även en mängd andra aktiviteter året runt. Utforska vandringsleder, mountainbike-spår eller varför inte prova på fiske i de kristallklara sjöarna i närheten? Oavsett säsong finns det alltid något att göra i denna natursköna och livfulla miljö.

Denna lägenhet erbjuder inte bara en härlig livsstil, utan också en investering i framtiden. Idre Himmelfjäll tillsammans med områdena runt om är populära destinationer för både svenska och internationella turister, vilket skapar möjligheter för uthyrning under de perioder då du inte själv nyttjar lägenheten.

För visning, kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer om bostaden
HusmanHagberg Idre Älvdalen

Kontakt

Svart Karin Karlsson

HusmanHagberg Falun
Mäklare Svart Karin Karlsson, HusmanHagberg Falun
070 427 01 00