Fridensborgsvägen 117

Järvastaden, Solna kommun Se på karta

6 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
122 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Åkerbäret 1
Om föreningen
Avgift
5 883 kr/mån
Driftkostnad
11 616 kr/år
Pris/m²
54 057 kr/m²
Antal besök
2 566
Dagar på Hemnet
11

Nu saluförs en unik 6:a på 122 kvm som sällan är till salu och är en av de omåttligt populära bostäderna i Järvastaden. Här erbjuds du ett kvalitativt boende sett till både lägenheten i sig och sett till området.

Denna välplanerade bostad erbjuder en härlig och ljus känsla tack vare dem stora fönsterpartierna samt en öppen planlösning som bidrar till ett luftigt intryck. Fantastisk ljus ekparkett som är genomgående i hela bostaden med ljusa ytskikt. En mysig balkong som man når via bostadens vardagsrum. Denna rymliga bostad har även en generös uteplats som är mot en lugn innergård. Generösa sällskapsytor i de luftiga vardagsrummet som har en öppen planlösning mot köket. Modernt och fullt utrustat kök med plats för större matgrupp. Två badrum samt fem underbara sovrum med gott om plats för sovrumsmöblemang. Bostaden har även två klädkammare som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Bostaden är integrerat med smarta hem vilket innebär att man kan tända, släcka och dimma vissa lampor med hjälp av en app. Möjligheten till att göra om bostaden till en stor 4:a alternativt 5:a finns också.

Här bor ni barnvänligt och lugnt nära naturen, samtidigt centralt med mataffär, caféer, restauranger och goda bussförbindelser samt nära till Ulriksdals station. Naturreservatet Igelbäcken som närmaste granne med ett rikt djurliv, leder, stigar och rastplatser. För att dem boende ska nå ut till naturen så har man underlättat det genom att bygga en gång och cykelbro över järnvägen mot Överjärva gård. Här bor man också nära Ursviks motionsgård samt utegym och Brunnsvikens stränder samt nära till Mall of Scandinavia.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Solna

Kontakta mäklaren

Mirza Licina

Mäklarhuset Solna
Mäklare Mirza Licina, Mäklarhuset Solna
0700729666

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas