Kommande

Björnspinnarvägen 38

Myrängen, Huddinge kommun Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
142 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1985
Förening
BRF Ekvecklaren
Om föreningen
Avgift
3 582 kr/mån
Pris/m²
33 768 kr/m²
Kommande

Här erbjuds ett rymligt boende med bra förvaringsmöjligheter och flera uteplatser! Trevlig planlösning, ljusa rum och bevarad karaktär skapar ett härligt boende med möjligheter.

Här bor du i en stabil och välskött bostadsrättsförening med gemensamma utrymmen i form av tex lekplats, fotbollsplan och bastu. Bostadsrättsföreningen har låga avgifter och en härlig gemenskap. Till radhuset tillhör garageplats med laddbox och förvaringsutrymmen finns smidigt i förråd vid entré samt på vind. Ett perfekt radhus för barnfamiljen med både förskola, lågstadieskola och busskommunikationer i närheten. Det är även gångavstånd till sjön Trehörningen och till den stora mataffären vid Coop Stuvsta. Flera lekplatser finns i området där det senaste tillskottet finns i form av den nya lekplatsen Myrparken, den finner ni i närheten av entrén in till området.

I Myrängen bor ni nära sjön Trehörningen som är omtyckt och välbesökt av Huddingeborna året om. Vinterhalvåret är det skridsko- och långfärdsskridskoåkning på sjön som gäller. Promenader och skidåkning är andra populära aktiviteter i området liksom möjligheten att plocka svamp och bär beroende på årstid. Dessutom närhet till Huddinge centrum där det finns ett brett utbud av butiker, nöje, service, mat och kultur. Här finns väletablerade kedjor samt många små lokala handlare. Kommunikationerna är goda med buss som snabbt tar dig till pendeltåg vid Stuvsta centrum. På en lite längre promenad finns möjlighet att nå tunnelbanans gröna linje. Från närområdet går bussar mot etablerade Farsta centrum med generösa öppettider. Läget är optimalt för de som vill ha närhet till naturområden men samtidigt ha möjligheten att snabbt kunna ta sig in till stan.

Här ges möjlighet till att bo i ett lugnt barnfamiljsområde utan genomfartstrafik med stora ytor där barnen kan leka fritt och säkert!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Huddinge/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Christoffer Kihlman

Bjurfors Huddinge/Älvsjö
Mäklare Christoffer Kihlman, Bjurfors Huddinge/Älvsjö
0732-57 56 76

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.