Lilla Bergsgatan 3

Vasastaden - Annedal, Göteborg Se på karta

7 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
147,5 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 6, hiss finns
Byggår
1980
Förening
BRF Skansen nr 1
Om föreningen
Avgift
8 074 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
53 898 kr/m²
Antal besök
3 382
Dagar på Hemnet
6

Hjärtligt välkomna med hissen upp till våning fem av sex och möts av en av få sexrummare i vackra och gedigna stadsdelen Vasastaden. Tack vare det höga läget i huset ligger bostaden ostört med en vidsträckt vy och fönster åt tre väderstreck. Här kan ni starta dagen med morgonkaffet på balkongen i österläge, för att sedan avnjuta en middag tillsammans på den andra balkongen i önskvärt västerläge med solnedgången i kulissen.

Köket är väl tilltaget och smakfullt renoverat, för vardagens alla middagar finns plats att samlas runt bordet i mitten av köket. Vägg i vägg med möjlighet till att öppna upp emellan finner ni en ljuvlig matsal för större sällskap och bjudningar, härifrån nås den ena balkongen. Bostaden har en spännande och trevlig planlösning med tre rum i fil, som skänker en spatiös känsla till hemmet där ögat får vandra genom rummen. Som hjärtat i bostaden, belägen i mitten av vardagsrummet får den fungerande eldstaden stoltsera med all sin prakt som tillsammans med stavparketten ger bostaden karaktär och historia. Våningen är bekvämt planerad med tre ordentliga sovrum, goda förvaringslösningar samt två badrum varav ett med tvättutrustning som gör vardagen smidig. Hemmets alla rum gör möjligheterna stora och rummens storlek ger stora möjligheter till variation.

Vad mer finns då kvar att önska annat än ett garage där plats ingår i avgiften placerat under huset med hiss från bostaden och hela vägen ner? och där var denna minst sagt exemplariska boning komplett, för även det erbjuder Lilla Bersgatan 3. Hjärtligt välkomna till ett varmt hem för många år att trivas likt nuvarande ägarpar fått göra.

Här bor ni med fördel i en omhändertagen förening med många år på nacken vilket verkligen sätter sina spår på föreningens ekonomi. Brf Skansen nr 1 kom över huset 1980 och har vårdat det med respekt i många år. Man har en låg belåningsgrad och erbjuder medlemmarna attraktivt månadsavgifter med inkluderad garageplats där varje plats har tillgång till eluttag. Till huset finns en lummig trädgård för er och grannar att nyttja. Utanför portarna stoltserar kanske Göteborgs mest eleganta stadsdel Vasastaden med vacker bebyggelse med högt kulturhistoriskt värde. I området finns många både förskolor och skolor, Göteborgs universitet och Handelshögskolan ligger inom promenadavstånd. Vasastaden sträcker sig från Avenyn i öst till Gemytliga Haga i väst och knyts samman genom allén, kvarteret präglas av stadspulsen och erbjuder ett stort utbud av restaurangliv, caféer och butiker men kantas också av små gröna oaser i form av Vasaparken och Kungsparken. Lockar naturen nås Botaniska trädgården, Slottsskogen och Trädgårdsföreningen inom gång eller cykelavstånd.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.