Odengatan 71, 6tr

Vasastan Odenplan, Stockholm Se på karta

14 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
190 m²
Balkong
Ja
Byggår
1929
Avgift
9 280 kr/mån
Driftkostnad
12 000 kr/år
Pris/m²
78 421 kr/m²

Se gärna filmen på lägenheten. På Odengatan 71 ges nu chans att förvärva en högt belägen lägenhet om 190 kvm med två balkonger och vidsträckt utsikt över anrika fastigheter och Odenplans stadsmyller. Fastigheten är ritad av den kända arkitekten Ivar Tengbom anno 1929. Bostaden erbjuder sekelskiftesdetaljer och en renovering skulle realisera lägenhetens fulla potential. Lägenheten har två ingångar och dispositionen av köket kan ändras.

Denna lägenhet har stor potential att bli det hem ni alltid drömt om. Här ges chansen att renovera helt efter tycke, smak och behov. Kanske väljer ni att modernisera efter dagens minimalistiska inredningstrender. Oavsett vad ni har för planer för lägenhetens framtid, föreslår vi att ni bevarar spegeldörrarna, takrosetterna och serveringsskåpen. Förutom en fantastisk sekelskifteslägenhet med stor potential, får ni ett eftertraktat läge på köpet. Adressen är perfekt för er som alltid vill ha närhet till shoppinggator, gastronomiska restaurangupplevelser, inspirerande kulturliv och bra kommunikationer.

Här har du även nära till Vasaparken med sina mysiga caféer, minigolfbana, fotbollsplan som blir isbana på vintern, lekpark samt konstmuseum och gallerier. Med det här oslagbara läget finns allt du kan tänka dig runt hörnet. På 15 minuter kan du välja att gå till de vackra promenadstråken längs med Karlbergskanalen, till Hagaparken med all sin prakt eller raka vägen till Stockholms city. Sköna vardagskvällar spenderar du på någon av kvarterets många restauranger eller på någon av de kända restaurangerna invid pulsen på Odengatan. En kort promenad från bostaden finns även Birkastan med Rörstrandsgatans myllrande folkliv och ett stort utbud av välkända caféer och butiker. Läge att längta hem.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kom på visning

  • 20
    feb
    Idag kl. 18:00-18:30
  • 23
    feb
    Sön 23 feb kl. 12:30-13:00
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren