Nyproduktion

Salamandervägen 7

Gäddeholm, Västerås Se på karta

2 765 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
125 m²
Tomtarea
378 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Förening
BRF Syrenlunden i Gäddeholm
Om föreningen
Avgift
4 998 kr/mån
Pris/m²
22 120 kr/m²
Antal besök
1 763
Dagar på Hemnet
7
Nyproduktion

BYGGSTART VID NÄSTA AVTAL! Nu är över 50% sålt av Brf Syrenlunden, anmäl ditt intresse för bästa service! I vacker och sjönära natur, 15 kilometer sydöst om Västerås centrum, ligger Gäddeholm och nyproduktionsprojektet Syrenlunden. Här kommer 16 kedjehus att uppföras i lugn och avskilld miljö med småstadskänsla.

Samtliga bostäder är på 125 kvm och 6 rok med stående träpanel och sadeltak. Kedjehusen har genomgående golv av parkett samt målade väggar. Två badrum varav det ena på entréplan med badkar som tillvalsmöjlighet och på andra våningen är det dusch med duschväggar samt helkaklade väggar och klinkergolv. Dessutom är det en separat tvättstuga på entréplanet, bekvämt belägen i direkt anslutning till hallen. Det är delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket öppnar upp för socialt umgänge på bästa vis. Det är från köksdelen du sedan kan ta dig ut till husets baksida, via herrgårdsliknanande dubbeldörrar, med gräsmatta och Avenbokhäck som markerar ut tomtens gräns och möter upp staketet på husets framsida.

På det övre planet finns allrummet som är en given plats där ungarna får vara ifred och total avskildhet får de på sina egna rum. I anslutning till ett av sovrummen finns det också en ordentlig Walk-in-closet. Allrummet kan göras om till ett ytterligare stängt arbets-/sovrum som tillval.

Ett perfekt boende för dig som söker efter ett kvalitativt boende i ett barnvänligt område med säkra trafikleder och lugna kvartersgator. Brf Syrenlunden i det avskilda kvarteret Salamandern i Gäddeholm är en trygg och trivsam miljö att leva i. Välkomna till Gäddeholms egna Bullerbyn!

Om du är intresserad av en visning redan nu, scrolla då nedåt och testa vår nya interaktiva 3D-visning som erbjuder en rundtur i en illustration av bostaden. ANMÄL INTRESSE ELLER RING REDAN IDAG FÖR MER INFO OCH SERVICE!

Svensk Fastighetsförmedling Västerås