Vemdalsskalet Klockarporten, Nedre Kullstigen 1 C

Vemdalen Hela, Härjedalen Se på karta

3 345 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
96 m²
Biarea
1 m²
Balkong
Nej
Byggår
2019
Förening
BRF Klockarporten
Om föreningen
Avgift
3 256 kr/mån
Driftkostnad
11 520 kr/år
Pris/m²
34 844 kr/m²
Antal besök
634
Dagar på Hemnet
21

8 av 10 redan sålda.
Nu har du chansen att köpa en etagelägenhet på rymliga 96 kvm i BRF Klockarporten som ligger i Vemdalsskalet. BRF Klockarporten kommer att bestå av tre redan befintliga hus med totalt 10 lägenheter. Tre lägenheter i två av husen och fyra lägenheter i ett av husen. Lägenheterna ska nu ombildas till bostadsrätter. Härligt söderläge och endast ca 300 m från skidbacken. Interiören är väl genomtänkt och material har använts som ger den där naturliga fjällkänslan. Den grå borstade norrlandspanelen tillsammans med de ljusa väggarna ger en otrolig behaglig känsla. De stora fönsterpartierna i allrummet/köket bjuder in ljuset och framförallt fjället. Från allrummet/köket kliver du ut genom de helglasade dörrarna till en uteplats i direkt söderläge med utsikt över Klockarfjället och Skalpassets skidbackar. Husen är byggda i svensk standard med hög kvalitet, materialen interiört är av svenska varumärken. Bostadsrätten består av hela 5 sovrum, 2 badrum samt allrum och kök i öppen planlösning. Smart planerat helt enkelt!

Vi presenterar två alternativ av digital visning. Under viktiga dokument och länkar på mäklarens hemsida så finns 3d-visning samt en filmad rundvandring i lägenheten.

Lägenheterna är kontrakterade på uthyrning via Skistar till och med säsong 2022. Tillträde beräknas ske i slutet av september 2021, men tecknandet av förhandsavtal är redan igång. Efter tillträdet kommer hyresintäkterna att tillfalla dig som ägare. Som köpare kommer du att ha möjlighet att blocka vissa veckor som du kan utnyttja boendet själv. Efter uthyrningsperiodens slut kommer lägenheterna att besiktigas och eventuella skador att åtgärdas.

Varmt välkommen att kontakta oss för att boka in visning.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Härjedalen