Liftvägen 4

Högfjället - Sälen, Malung-Sälens kommun Se på karta

4 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
7 rum
Boarea
115,5 m²
Biarea
30,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
2012
Förening
BRF HC Ski Lodge
Om föreningen
Avgift
4 022 kr/mån
Driftkostnad
15 840 kr/år
Pris/m²
35 455 kr/m²

I toppläge vid Högfjället säljs en attraktiv lägenhet med balkong som har utsikt över backen, med hela fem sovrum (plus ett reserv sovrum), med ett eget häftigt biljardbord och med mycket bra uthyrningsintäkter. Lägenheten är fördelat på två plan - på övre plan finns ett allrum med stora umgängesytor, tre soffor, TV och eget häftigt biljardbord! Här finns även ett låsbart förråd, mycket praktisk vid uthyrning och ett till förråd som båda är möblerat med en enkelsäng och som kan användas som reserv sovrum. På nedre plan ryms fem sovrum, varav två med dubbelsängar (10 bäddar totalt), ett allrum med matplats, soffhörna och utgång till balkong. En rymlig hall med två torkskåp och gott om plats för allas ytterkläder, fullutrustat kök, två badrum varav ett med tvättmaskin och en rymlig bastu kompletterar denna praktiska lägenhet.

HC Ski Lodge ligger centralt på Högfjället med gångavstånd till liften, affärer, restauranger, nöjen, gym och spa. Nedanför området finns fina, välpreparerade längdspår som sträcker sig ända till Tandådalen. Hållplats för skid -och badbussen ligger ca 70 meter från entrén.
Sälenfjällen är en mycket populär året-runt-destination med skid- och skoteråkning vintertid och cykling, vandring, höghöjdsbana etc under barmarkssäsongen.
Till Sälens flygplats Scandinavian Mountains Airport är det ca 20 minuters bilväg.

Uthyrningsavtal finns med SkiStar t.o.m. sista maj 2022. Köparen ska överta avtalet och bokningar som finns för kommande säsong och har då möjlighet till mycket bra hyresintäkter. Per 1/12 finns redan bokningar till ett värde av ca 175 tkr (utbetalningsbelopp efter provision) som kommer tillfalla köparen. Räknar du bort driftskostnader och årsavgift har du över 100 tkr kvar - en riktig bra investering!
Lägenheten säljs med inventarier förutom några personliga föremål. Tillträde kan ske tidsnära enligt överenskommelse.
Välkommen på våra fysiska visningar eller gå på virtuell visning via 3D-fotograferingslänken!

Läs mer hos mäklaren
PI Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Kristin Jauch

PI Fastighetsförmedling
Mäklare Kristin Jauch, PI Fastighetsförmedling
073-84 55 341

Visningstider

  • 23
    jan
    Imorgon kl. 14:00–14:30
    Då vi vill hantera visningen på bästa möjliga och tryggaste sätt ber vi om din anmälan till visningstillfället, tack!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.