Östra Hamngatan 2

Östra hamnen, Västerås Se på karta

12 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
7 rum
Boarea
220 m²
Balkong
Ja
Våning
18 av 18, hiss finns
Förening
BRF Östra Hamntornet, Västerås
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
8 060 kr/mån
Pris/m²
56 818 kr/m²
Antal besök
16 300
Dagar på Hemnet
4

I Västerås finns bara en handfull äkta våningar, det vill säga lägenheter som består av ett helt våningsplan i fastigheten. När det gäller lägenheter i två hela våningsplan finns det, såvitt vi vet, bara en enda i hela stan.

De översta två våningarna i höghuset på Östra Hamngatan 2 erbjuder faktiskt inget mindre än ren magi. I den här helt hänförande bostaden på våning 17 och 18 har du båda våningsplanens hisshallar helt för dig själv - även om det är betydligt smidigare och trevligare att använda lägenhetens härliga interntrappa. Läget precis vid Mälarens strand och ändå granne med centralstationen skulle nog de flesta beskriva som Västerås allra bästa.

Upplev ljuset, utsikten åt alla väderstreck och panoramavyn över Mälaren och staden. Njut inifrån lägenheten, den inglasade balkongen eller den egna takterrassen 53 meter ovanför kajen. Här uppe är du ett med elementen, fast på bekvämast tänkbara sätt. Eller vad sägs om högsta möjliga standard i design- och materialval, tillsammans med en riktigt genomtänkt planlösning? Lägg sedan till biljardbord, flipperspel, löpband samt ett härligt spa med jacuzzi och bastu.

Garage finns i källaren, med hiss hela vägen ner. Lägenheten erbjuder flera walk-in closets och andra generösa förvaringsutrymmen. Föreningen har låg belåning och stark ekonomi. Så stark att månadsavgifterna faktiskt har kunnat sänkas två gånger om.

Välkommen att uppleva något helt unikt. Att bo i Västerås blir inte bättre än så här.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Västerås

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.