Endast fåtal bostäder kvar i detta populära projekt!

Svampstigen, Utsikten, Storhogna, Bergs kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
7 rum
Boarea
110 m²
Biarea
19,8 m²
Byggår
2021
Avgift
4 362 kr/mån
Driftkostnad
18 000 kr/år
Pris/m²
36 318 kr/m²

Hitta hem till BRF Utsikten Vemdalen även du! I säljstarten tecknades hälften av parhusbostäderna med upplåtelseavtal direkt. Du har fortfarande chansen att teckna dig på en av de bostäder som finns kvar.

Välkommen att höra av dig till mäklaren för mer info kring vilka som är tillgängliga.

Med 130 välplanerade kvadratmeter och Ski in/Ski out från ytterdörren så får du nu ett svårslaget erbjudande om ett eget hem i fjällen. I två etager kommer ni att kunna njuta av livet i en modern naturtrogen fjällstuga som genom stora fönster lyfter in den magiska fjällmiljö som omsluter dig och hela byggnaden. Det gedigna och harmoniska materialvalet genomsyrar hela bostaden och inget lämnas åt slumpen. Med fjällivet utanför dörren är ditt parhus den perfekta investeringen för hela familjen.

Ni välkomnas till en charmig stugby som hämtat inspiration av den genuina gemenskapen i fjällbyarna
i den jämtländska fjällen. Härifrån har ni direkt access till den varierade skidåkningen, men också närhet till allt det som ni vill njuta av när ni är i fjällen: fjällvandring, vackra vattenfall, fiske, kalfjäll och vildmark men också livliga och välrenommerade restauranger, spa, hotell, butiker, skoteråkning, hundspann och mycket mer!

Under dokument här i annonsen finner ni ytterligare information som måttsatt ritning mm.

Från utsikten har du dessutom ett särdeles strategiskt läge till samtliga av Vemdalens samtliga fyra snösäkra skidområden som ingår i ditt skipass förutom Storhogna: Klövsjö, Vemdalen och Björnrike. Klövsjö når du med skidor på och Vemdalen och Björnrike med bil eller Skidbussarna.

Observera att bilderna är renderingar och att färdigt resultat kan avvika från dem.

Så här går ett köp till:

Ekonomisk plan
En ekonomisk plan visar en ekonomisk, juridisk och teknisk beskrivning av en förenings verksamhet första året. Den upprättas enligt bostadsrättslagen, vilket innebär att den granskas av oberoende experter som kallas intygsgivare och ligger till grund för Bolagsverkets tillstånd att ta ut insatser och upplåtelseavgifter.

Upplåtelseavtal
När bostadsrättsföreningens ekonomiska plan registrerats hos Bolagsverket och föreningen erhållit tillstånd att upplåta bostadsrätter kommer upplåtelseavtal att tecknas.

Handpenning
Senast en vecka efter undertecknandet av upplåtelseavtal skall en handpenning om 10 % av insatsen erläggas till mäklarens klientmedelskonto, vilket utgör första delbetalning för bostadsrätten.

Stadgar
Bostadsrättsföreningens stadgar erhåller Du i samband med undertecknandet av upplåtelseavtal.

Månadsavgift
Månadsavgiften är baserad på uppgifter i den ekonomiska planen. Den betalas från och med tillträdesdagen månadsvis i förskott till föreningen.

Slutbesiktning
Slutbesiktningen beställs av bostadsrätts-föreningen eller deras ombud. Ombud från föreningen kommer närvara tillsammans med en oberoende besiktningsman och tillgodo-göra föreningens intressen. Entreprenören har sedan 2 månader att åtgärda eventuella punkter som noteras vid slutbesiktningen.

Slutstädning
Bostaden kommer vara flyttstädad av städfirma senast på tillträdesdagen.

Garantibesiktning
Efter 2 år utförs en garantibesiktning av bostäderna som är inräknad i föreningens budget. Kallelse skickas ut skriftligen till medlemmarna i föreningen.

Slutbetalning
Slutbetalning skall ske i samband med tillträdesdagen. Kvitto eller motsvarande verifikat skall uppvisas i samband med utkvittering av nycklar m.m till bostaden hos mäklare.

Reservation
Bostadsrättsföreningen och deras ombud reserverar sig för förändringar på grund av utgående produkter och förändringar hos våra leverantörer. Alla bilder på bostäderna har renderats i dator. Avvikelser från bilder och planlösningar kan förekomma. Situations-kartan kan komma att skilja sig något från verkligheten.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen

Kontakta mäklaren

Loe Vastero

SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
Mäklare Loe Vastero, SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
070-542 30 40