Platensgatan 19

Vasastaden, Linköping Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Andelsboende
Antal rum
7 rum
Boarea
235 m²
Balkong
Ja
Byggår
1923
Avgift
6 589 kr/mån
Driftkostnad
6 960 kr/år
Pris/m²
29 766 kr/m²

Fantastisk våning i välskött och pampig fastighet anno 1923 på en mycket attraktiv och unik adress - Platensgatan 19. Ett tillfälle som sällan ges!

En sekelskiftesdröm om sju rum och kök med många tidsenliga detaljer. Omgiven av de äldre, bevarade och karaktäristiska husens gedigna atmosfär i absoluta toppläge finner vi denna fantastiska våning på fjärde våningen i ett insynsskyddat läge med fönster i tre väderstreck och vy mot Berzelii parken. Välkomnande öppen spis i entrén, vackra spröjsade åttadelade fönster, rum i fil, spegeldörrar, serveringsgång, fiskbensparkettgolv och furugolv är några av de attribut som stilrent har bevarats. Som sig bör för en våning finns kök med köksingång samt både gästtoalett och duschrum. Magnifikt förädlas detta boende med välskötta sekelskiftesdetaljer och ett fantastiskt ljusflöde!

Fastighets AB Vasastaden är ett privatbostadsföretag i bolagsform. Fastigheten är mycket väl underhållen och bolaget har en låg skuldsättning. Vid köp av bostad innebär det att ni förvärvar aktier som ger nyttjanderätt till bostaden.

Här bor ni i ett lugnt och grönskande område med närhet till allt från mataffärer, shopping, bibliotek, träningscenter, kultur, parkmiljöer, direktförbindelse till universitetet och lokala restauranger till rikstäckande kommunikation från Resecentrum.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping