Susannes väg 41A

Vemdalsskalet, Härjedalens kommun Se på karta

4 400 000 kr

4 700 000 kr -6 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
7 rum
Boarea
124 m²
Biarea
3,7 m²
Våning
2 av 2
Förening
Strömfjällsdalens BRF
Om föreningen
Avgift
3 828 kr/mån
Driftkostnad
19 572 kr/år
Pris/m²
35 484 kr/m²

Välkommen hem till en stor lägenhet med mycket stugkänsla i Strömfjällsdalen! Bostaden har storstuga med full takhöjd ända upp till nock med plats för den stora familjen eller sällskapet. Soliga dagar kan ni ta plats på balkongen på husets framsida. När det är kallt eldar ni med fördel i den stora kaminen med murad murstock och myser. Köket är fullt utrustat och har en smakfull bardisk mellan matsalsdelen och köksdelen för trevliga stunder med matlagning och umgänge. Bostaden har inte mindre än fem rymliga sovrum med totalt tio sovplatser, det finn också ett extra all-/tv-rum och två badrum varav det ena med bastu.

Bostaden har genomgående hög kvalité på ytskikten, 1-stavs massiv ekparkett på golven där det inte är klinker, liggande linoljelaserad träpanel på väggarna. Det ger bostaden ett rustikt och rejält uttryck.

Detta är en bostad att trivas i, ni kan med fördel vara ett stort sällskap då det finns gott om sovplatser. Sovrummen, även de med dubbelsäng är ordentligt tilltagna i storlek, inget av dem känns trångt. Masterbedroom har dessutom full takhöjd ända upp till nock! Bostaden säljs fullt möblerad och utrustad med allt du behöver för din vistelse i fjällen!

Det finns gott om förvaring, del i ett förråd bredvid entrén samt även ett externt förråd vid parkeringen.

Bostaden ligger på uthyrningsavtal med Skistar för kommande säsong, köpare tar över aktuellt bokningsläge.

Skidåkningen är inte långt bort, via anslutningsled i grannområdet Hovdedalen tar du dig enkelt ner till Vemdalsskalets skidsystem. Vill du gå ut och äta eller handla något är Skalstorget endast en kort promenad bort.

Strömfjällsdalen är mycket uppskattad för sitt vackra läge, nära till allt på Vemdalsskalet, men på plats i sitt boende känner du här att du är i lugnet, lite avsides och nära naturen.

Välkommen hem till Strömfjällsdalen!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen

Kontakta mäklaren

Loe Vastero

SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
Mäklare Loe Vastero, SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
070-542 30 40

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.