Nyproduktion

Brännavägen 124-126

Härnön, Härnösands kommun Se på karta

2 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Nyproduktion

Indikationspriser insats:
3 rok från 2 550 000 kr till 2 875 000 kr beroende på våningsplan.
4 rok från 3 170 000 kr till 3 525 000 kr beroende på våningsplan.
Garage 400 kr/mån.

Välkommen till BRF Utsikten 1! Låt dig inspireras av ett boende i en klass för sig på Härnön i charmiga Härnösand! I ett av Härnösands bästa lägen skapar vi nu 23 nya exklusiva lägenheter med hög standard. Vid foten av Kapellsberg bor du nära naturen och har samtidigt promenadavstånd till centrala stadskärnan. Här bor du i ett lugnt område med skogen runt knuten och en fantastisk utsikt.

Det här blir ett boende utöver det vanliga. Alla lägenheter har stora balkonger mot sydväst och en underbar vy över berg och hav. Vi bygger både exklusivt och bekvämt med två olika lägenhetsstorlekar, 3 r o k om 88 kvm eller 4 r o k om 108,5 kvm.

Här skapar vi ett läckert boende med möjlighet till gemenskap – både utomhus i den gemensamma trädgården och i husets gemensamhetslokal med möjlighet till matlagning och umgänge.
Huset kommer att bestå av sex våningar med totalt 23 lägenheter. Hörnlägenheterna är på 108,5 kvm med fyra rum och kök. De kommer att få en stor balkong på nästan 40 kvm med en elegant rundning runt husets östra respektive västra gavel. Lägenheterna på tre rum och kök är på 88 kvm. De har rymliga balkonger om nästan 20 kvm. Här finns gott om smart och effektiv förvaring både inne i lägenheterna och i ett stort lägenhetsförråd nära lägenheten.

Dessutom får alla lägenheterna möjlighet att hyra garage med plats för bil, cyklar och andra prylar.
På husets bottenvåning kommer det att finnas en övernattningslägenhet för dina gäster.

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Härnösand

Kontakt

Sebastian Borg

Mäklarhuset Härnösand
Mäklare Sebastian Borg, Mäklarhuset Härnösand
070-348 84 83
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas