Villa i Mosebacken

Mosebacken, Östersund Karta & restider

Pris saknas
Villaicon_villa_inactive Nyproduktion 

Storsjöterrassen vid Frösöns strand

Mosebacken blir ett helt nytt villaområde vid Frösöns nordöstra strand med närhet till centrum. Stora och generösa tomter, och med en fantastisk panoramautsikt över Storsjön, skapar vi ett exklusivt boende för den aktiva familjen som vill bo nära både stad och natur.

Här står utsikten i fokus och här finns möjligheten att utforma sitt drömboende med närhet till allt du behöver för ett bekvämt familjeliv. Utgångspunkten är en arkitektur där vi tar tillvara utsikten som elegant harmonierar med naturen. Vår ambition är att i denna unika miljö skapa ett boende som präglas av kvalitet, design och balans mellan husets exteriöra och interiöra arkitektur.

Här bor man nära naturen och med många möjligheter till aktiviteter precis utanför dörren. I det natursköna området finns det gott om stigar för promenader, löpning, cykling och ridning. Eller varför inte unna sig en promenad längs stranden för att njuta av ljudet från Storsjöns vågor och lugnet i området.

En båt har sin givna plats vid detta fantastiska strandläge. Varje hus kommer att ha tillgång till sin egen båtplats i den småbåtshamn som byggs vid områdets strand.

På de 25 tomterna som är fördelade mellan BearPeak och Eksjöhus på Mosebacken kommer det att uppföras villor med ett gemensamt formspråk. Eksjöhus kommer att erbjuda utvalda villor från deras eget modellprogram.

De två tomtområden innehåller BearPeak´s respektive Eksjöhus tomter. BearPeak bygger på tomterna Nr 13-21 och Eksjöhus bygger på tomterna 1-12 samt 22-25.
Eksjöhus har alla kontakter med intressenter avseende visning av området, offerter till kunder och tecknande av entreprenadavtal. Svensk Fastighetsförmedlings roll är att marknadsföra projektet, främst på webben samt att skriva avtal på tomterna/fastigheterna. Några av tomterna ägs av Eksjöhus och några av exploatören för området.
Nu 4 sålda, snart 5 och flera är reserverade!

BearPeak`s tomter med hus säljs av de själva.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på och skaffa lånelöfte nu.

Statistik

4 031
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 182 dagar sedan, den 22 december 2016. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Till salu i närheten

Guider & Tips