Villa i Mosebacken

Mosebacken, Östersund Karta & restider

Pris saknas
Villaicon_villa_inactive Nyproduktion 

Storsjöterrassen vid Frösöns strand

Mosebacken blir ett helt nytt villaområde vid Frösöns nordöstra strand med närhet till centrum. Stora och generösa tomter, och med en fantastisk panoramautsikt över Storsjön, skapar vi ett exklusivt boende för den aktiva familjen som vill bo nära både stad och natur.

Här står utsikten i fokus och här finns möjligheten att utforma sitt drömboende med närhet till allt du behöver för ett bekvämt familjeliv. Utgångspunkten är en arkitektur där vi tar tillvara utsikten som elegant harmonierar med naturen. Vår ambition är att i denna unika miljö skapa ett boende som präglas av kvalitet, design och balans mellan husets exteriöra och interiöra arkitektur.

Här bor man nära naturen och med många möjligheter till aktiviteter precis utanför dörren. I det natursköna området finns det gott om stigar för promenader, löpning, cykling och ridning. Eller varför inte unna sig en promenad längs stranden för att njuta av ljudet från Storsjöns vågor och lugnet i området.

En båt har sin givna plats vid detta fantastiska strandläge. Varje hus kommer att ha tillgång till sin egen båtplats i den småbåtshamn som byggs vid områdets strand.

På de 25 tomterna som är fördelade mellan BearPeak och Eksjöhus på Mosebacken kommer det att uppföras villor med ett gemensamt formspråk. Eksjöhus kommer att erbjuda utvalda villor från deras eget modellprogram och BearPeak har ett specifikt husalternativ med möjlighet att anpassa efter kundens önskemål. BearPeak och Eksjöhus har sin egen prägel på husen, men gestaltningen är gemensam.

De två tomtområden innehåller BearPeak´s respektive Eksjöhus tomter. Se under flik dokument. BearPeak bygger på tomterna Nr 13-21 och Eksjöhus bygger på tomterna 1-12 samt 22-25.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på och skaffa lånelöfte nu.

Statistik

2 935
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 91 dagar sedan, den 22 december 2016. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips