Lillevångsgatan 13

Simrishamn, Simrishamn Se på karta

5 950 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
230 m²
Tomtarea
879 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
48 000 kr/år

Anrik fastighet med ett utmärkt kommersiellt läge mitt i centrala Simrishamn på vackra Lillevångsgatan.
Här finns chansen att förvärva en fastighet med mycket goda utvecklingsmöjligheter och bra avkastning. Fastigheten fördelar sig om; Entréplan med butikslokal om tre rum samt badrum. (Kan delas upp i mindre lokaler)
Mellanplan och vindsplan med en stor etagelägenhet om sex rum, kök samt fyra badrum. Planlösningen ger möjlighet till att dela av ytan till tre lägenheter om så önskas (prövning och bygglov krävs). Källare med två separata lokaler med egen ingång från innergården, enklare pentry/vatten och badrum. Källaren inrymmer även fjärrvärmeanläggning och förvaringsutrymmen. Två generösa garage/verkstadslokaler med fyra portar samt en lokal som idag består utav ett tvätteri. Total uthyrningsbar yta på drygt 500 kvm som är ledigt omgående för köpare. Inhängnad tomt med två stora grindar till asfalterad innergård, bra logistik och parkeringsmöjligheter för alla lokaler.

Kanske söker du boende i kombination med egen verksamhet? Eller så har du ambitioner att starta upp fastighetsförvaltning med möjlighet för flera olika verksamheter? Stora utvecklingsmöjligheter och god avkastning. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Simrishamn