Wallinvägen 1A

Västergötland, Karlsborg Se på karta

2 800 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
11 rum
Boarea
250 m²
Tomtarea
2 784 m²
Byggår
1951
Driftkostnad
49 500 kr/år

Bruksgårdens Vandrarhem är placerat i en vacker bygd med vy mot Edsån och sjön Viken samt med Sätra gårds ståtliga herrgårdsbyggnader i fonden. Området präglas i stort av ortens brukshistoria i form av byggnader och verksamhet. Vandrarhemsdel med 5 uthyrningsrum och stort gemensamhetsrum med eldstad. Stor källare med gym, relax, omklädningsrum, bastu, massagerum och tvättstuga. Totalrenoverat 2004-2021. Intill vandrarhemsdelen finns även en separat lägenhet med 3 rum, kök och hall lämplig för att bo i själv eller hyra ut. Två stora uteplatser på baksidan med bubbelpool och ny stor markis. Bergvärme. Välkommen till en barnvänlig idyll som söker ny ägare för både verksamhet, aktivitet, friluftsliv som rekreation i genuin miljö året runt, nära både Göta Kanal och Tiveden Nationalpark.

SÄLJARENS BESKRIVNING:
Bruksgårdens vandarhem ligger i en vacker byggd med vy mot Edsån och sjön Viken. Området präglas i stort av bygdens brukshistoria i form av byggnader och verksamheter i Herrgårdsmiljö. Vandrahemmet som består av 5 nyrenoverade uthyrningsrum och stort gemensamhetsrum med eldstad och ett mindre komplett kök med både diskmaskin, spis, fläkt samt handfat. Intill vandrarhemsdelen finns även en separat lägenhet med 3 rum och kök, hall. Och ett nyrenoverat badrum 2021. Lämplig att bo i själv eller hyra ut. Det finns en öppning emellan båda köken från lgh och vandarhemmet som för tillfället är igenbyggd men möjlighet finns att öppna upp där om man vill ha tillgång till hela huset utan att behöva gå ut.
Stor renoverad källare med egen ingång till gymmet som har klinkers på golv samt kakel på halva väggar samt omklädningsrum för dam och herr med dusch och 2 st toaletter i korridor. Från hallen ett rum med tvättmaskin och torktumlare där också bergsvärmepumpen står. Ett relaxrum med bastu. Intill relaxrummet finns ett rum som just nu används som massagerum samt byggd kommod och överskåp. Här finns även en värmekonvektor på väggen. Huset är total renoverat 2004-2021. Härifrån tar du dig igenom en dörr och möts av platt lagda gångar som leder upp till uteplatsen med jaccuzzibadet.
Två stora uteplatser på baksidan med bubbelpool och en stor altan med markis. Huset har bergsvärme som uppvärmning. Framsidan består av två ingångar den ena till lgh och den andra till vandarhemmet. Framför huset på andra sidan gatan finns parkeringsplatser.
Välkommen till en barnvänlig idyll som söker ny ägare för både verksamhet, aktivitet, friluftsliv som rekreation i genuin miljö året runt. Eller till er som har en stor familj/släkt/vänner etc.
Nära både Göta Kanal och Tivedens nationalpark samt Karlsborg och Töreboda.

Läs mer hos mäklaren
EKEBY  MÄKLARE