Forsvägen 7, Jämshög

Olofströms kommun Se på karta

1 800 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
130 m²
Tomtarea
1 100 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1935
Driftkostnad
57 035 kr/år

Lev & Njut Spa, en härligt avkopplande plats i vacker natur intill Holjeåns porlande vatten.
En fantastisk möjlighet att driva sin verksamhet i moderna handikappanpassade lokaler och rogivande miljö men ändå mitt i byn.

Inomhus finns på entréplan en ljus och luftig lokal med vacker utsikt. Här kan man ha gruppaktiviteter, föreläsningar, konferenser och utställningar. Man kan också skärma av för individuella behandlingar eller ha sittgrupper för tex café. Ett pentry finns och en toalett.

På nedre plan finns relaxavdelningen, en underbar plats att avsluta och ta igen sig kanske efter aktiviteter på entréplan.
Här finns en större bastu med härlig utsikt där man kan värma sig efter ett dopp i ån oavsett årstid. Utanför finns en badtunna för dem som vill njuta av värmen i utomhusmiljö. Det finns två relaxavdelningar med sittgrupper där man kan sitta och mysa med sina vänner. För dem som hellre tar ett bad inne finns två badkar och två duschar invid omklädning och toalett.

Lokalerna har fått en omfattande renovering 2017-2021. Det är god ventilerad inomhusluft och vattenburet värmesystem med en luft/vatten-panna. Det är anslutet till kommunalt vatten och avlopp.
Detaljplanen medger inte vanligt boende men är öppet för olika sorters verksamhet. Historiskt har detta varit byns badhus.

I den vackra utemiljön i anslutning till ån finns en naturligt ombonad trädgård med gräsmatta där man kan ha aktiviteter eller sitta i skugga varma dagar. Det stora trädäcket går mellan hus och ån och även här kan man ha gruppaktiviteter, där finns idag sittgrupper och en badtunna. I anslutning till badtunnan finns förberett för dusch. Även på utsidan finns utdraget både varm- och kallvatten.
På andra sidan trädäcket finns en gruslagd del och ett separat trädäck lämpliga som uteplatser. En gruslagd väg leder ner till huset och gör det tillgängligt även för handikappade. På framsidan finns en handikappramp till entrén.
Det finns också ett förråd i änden av tomten.

Med sin plats i Jämshög är det lättillgängligt för kunder. Det är ca 400 m till livs och skog finns på andra sidan ån för dem som vill ta sig en promenad. Till större ort, Olofström är det ca 4,5 km.

JÄMSHÖG är en mindre by som ligger vackert invid Holjeån. Här bor ca 1 600 invånare med service i form av folkhögskola, förskola, skola F-6, äldreomsorg. En Icabutik och en populär järnhandel samt flertalet antik/loppisar. Här finns också små lokala företagare.

Fler bilder dyker även upp på www.instagram.com/levalantliv samt www.facebook.com/levalantliv. Välkommen att följa oss där.

Läs mer hos mäklaren
Leva Lantliv

Kontakta mäklaren

Paula Svensson

Leva Lantliv
Mäklare Paula Svensson, Leva Lantliv
+46709659070