Nedre Långgatan 21

Grebbestad, Tanum Se på karta

12 000 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
18 rum
Boarea
713 m²
Biarea
178 m²
Tomtarea
967 m²
Balkong
Ja
Byggår
1966
Driftkostnad
125 788 kr/år

På Nedre Långgatan 21 i Grebbestad förmedlas nu denna välskötta hyreshusenhet beståendes av två lokaler med tillhörande källarförråd samt totalt fyra lägenheter. Alla enheter är i dagsläget uthyrda och genererar en god intäkt.

Fastigheten ligger på en 967 m2 stor tomt och den totala ytan i huset noterar 891 m2.
Entréplan består av en restauranglokal med ca. 150 st sittplatser (inkl. uteservering), fullt utrustat kök och uteservering samt en butikslokal. Både restaurangdelen samt butikslokalen har tillgång till goda utrymmen i källarplan och restauranglokalen har även diverse personalutrymmen en trappa upp.
Källarvåningen består av diverse förrådsutrymmen till de båda lokalerna, exempelvis två rymliga kylrum. Här finns även ett bankvalv från den tid då den lokalen fungerade som bank.
En trappa upp hittar vi tre lägenheter samt diverse kontor och personalutrymmen som ansluter till restaurangdelen. Två av lägenheterna vetter ut mot havet och får båda via själva lägenheterna men framförallt från balkongerna en väldigt trevlig havsutsikt. Den tredje lägenheten vetter mot gatan och har även den balkong.
På vindsplan hittar vi en stor lägenhet samt diverse vindsförråd. Även denna lägenhet får såklart en strålande utsikt mot hamnen och solnedgången.

På fastighetens baksida finns en stor parkeringsplats (12 platser) som idag förser hyresgästerna med parkeringsmöjligheter.
Huset ligger på shoppinggatan i samhället och ger lokalerna i gatuplan ett mycket bra försäljningsläge och lägenheterna är tack vare sitt skick, läge och möjlighet till parkeringsplats väldigt eftertraktade!
Restaurangverksamheten kan även den försäljas i tillägg till själva fastigheten.

Tanums kommun arbetar med en ny detaljplan över Grebbestad centrum. I den markeras området där man i dagsläget parkerar bilar som "Förtätning- Byggrätt i två-tre våningar för verksamheter och bostäder?"
Det kan alltså i framtiden eventuellt vara möjligt att uppföra en ytterligare byggnad på fastigheten.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Askengren Fastighetsmäklare