Nyproduktion

Gesällgatan 3

Munka Ljungby, Ängelholms kommun Se på karta

1 099 000 kr

799 000 kr +38 %
Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
52 m²
Tomtarea
52 m²
Nyproduktion

Vi erbjuder nu dig som privatperson eller företagare möjligheten att köpa din egna kostnadseffektiva lokal.

Byggnaden är uppdelad i 20 st moduler med måtten 6×11 meter samt 2st 8x11 meter. Den generösa takhöjden på ca. 6,6 meter vid nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan vilket gör att den disponibla ytan kan utökas till minst 102 kvm.

Varje enhet har en vikport som är 4,5 meter hög med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns indraget till varje fastighet och det är även förberett för fiber.

Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen - För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen lokal - du bestämmer!

Fastigheterna är avsedda för en rad olika användningsområden som t ex produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av husbil, båt, bilar eller annan skrymmande hobby där du nu har hittat den perfekta lösningen. Du som köpare blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för försäkring av byggnaden, snöröjning och förvaltning av gemensamhetsanläggningen.
Ytorna inom området kommer att asfalteras.

Byggnaden har ett strategiskt bra läge endast 7 km från Ängelholms centrum och E6 bara några minuter bort.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Ängelholm

Kontakt

Marcus Finn

Fastighetsbyrån Ängelholm
0708-505 777
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas