Badvägen 2C, L2

Täppet, Kristianstads kommun Se på karta

5 661 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
188,7 m²
Byggår
2020
Avgift
7 569 kr/mån
Driftkostnad
35 856 kr/år

Nu ges tillfälle att förvärva denna lokal på bottenplan i C-huset i Brf Åhus Brygga! Lokalen som är hela 188 kvm stor, frontar havet och sträcker sig över husets hela framsida.

Husen i Brf Åhus Brygga ligger på en egen platå vid Täppetstranden, strax intill den långa Åhusbryggan som byggdes 1998. Etableringen av bostäderna är en del av ett område i förändring. En uppfräschning av bassängerna vid Kantarellbadet stod klar sommaren 2018 och det byggs just nu en helt ny hotellanläggning som kommer stå klar sommaren 2022. Sammantaget bildas en helhet som gör området ännu mer attraktivt – inte bara under sommaren.

Från stranden leder trappor upp till den avgränsade utemiljön som tillhör husen. Stranden är långgrund och barnvänlig och under sommaren full av liv och rörelse. Inte minst på den del som kallas evenemangsstranden där Europas största beachhandbollsturnering anordnas varje år.

Bygglov måste sökas för den verksamhet som man planerar bedriva i lokalen. Se bifogade detaljplan med bestämmelser under "Dokument & länkar" här nedan.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Åhus/Kristianstad

Kontakta mäklaren

Lena Fridlund Danielsson

Mäklarhuset Åhus/Kristianstad
Mäklare Lena Fridlund Danielsson, Mäklarhuset Åhus/Kristianstad
0709882001
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas