Gåsgränd 11

Vännäs Se på karta

2 500 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
225 m²
Tomtarea
965 m²
Byggår
1946
Driftkostnad
108 140 kr/år
Antal besök
2 870
Dagar på Hemnet
19

Välskött hyreshus som funnits i samma familjs ägo sedan uppförandet 1946.
Byggnaden har inhyst 3-4 lägenheter genom åren och består idag av tre lägenheter. Den största lägenheten är en representativ fyrarummare som är tillgänglig för en kommande köpare. Denna har medvetet lämnats outhyrd inför försäljningen då huset kan passa den som själv vill bo centralt i Vännäs nära strandpromenad.
Av de två övriga lägenheterna disponerar nuvarande ägare den ena och den andra blir tillgänglig 1 juli 2020. Även denna lägenhet lämnas medvetet vidare outhyrd för att ge kommande köpare större valfrihet.

Trapphus, källarutrymmen, garage och fönster är nyligen ommålade. 43 st solceller för mikroproduktion av el togs i bruk i januari i år, beräknad produktion är 14 000 kWh/år. Avtal finns med Vattenfall och hittills verkar produktionen överstiga den beräknade.
Relining avloppstammar 2014, ny el 2008 är några av de saker som är gjorda förutom dränering och takbyte.

Fullt uthyrd, inklusive garage, beräknas driftsnetto till 132 400 kr/år.

I källarplanet finns lägenhetsförråd till alla lägenheter, tvättstuga, kök, tidigare bränsleförråd samt ett allmänt utrymme.
Oinredd vind med ytterligare lägenhetsförråd samt en stor, öppen del.
Trivsam innergård med uteplats och möbler för de boende.
Garagebyggnad med två bilplatser.

2019 ändrades detaljplanen för området där bestämmelse om förbud mot vindsinredning tas bort för att möjliggöra bostäder på
vindsvåningar. Vidare utgår bestämmelser om maximalt antal bostadslägenheter och inredning av gårdsbyggnader för flerfamiljshus.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Umeå