Högalidsgatan 7

Skönsberg, Sundsvalls kommun Se på karta

5 975 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
236 m²
Tomtarea
943 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
53 059 kr/år

Nu kan vi stolt presentera ett kommersiellt hyreskomplex om fyra stycken bostäder.

Byggnaden är fördelad på 236 kvm varav fyra stycken tvåor om 59 kvm med balkong samt ett källarplan som erbjuder förrådsutrymme, gemensamhetslokal samt tvättstuga.
Fastigheten har en fin trädgårdstomt om en totalyta av 943 kvm. På tomten finns en redskapsbod med utrymme för gräsklippare, trädgårdsredskap och diverse förnödenheter. Effektiv uppvärmning via bergvärme.

Fastigheten har på senare år genomgått omfattande förbättringar så som renovering av badrummen i samtliga bostäder, byte av vitvaror, renovering av kök, stambyte, nya fönster samt installation av ny strumpa mot kommunens VA anslutning.

Genererade intäkter för de fyra bostäderna samt parkeringarna uppgår till 367 140Kr/ år samt drift om 58 954kr/ år (inkl fastighetsavgift). Detta ger en direktavkastning om ett ungefär på 5,2%.

Skönsberg är ett populärt område med sitt korta avstånd till Sundsvalls stadskärna, det tar dig endast 10 minuter med busslinje 1 ner till Sundsvall centrum. Vidare kan du enkelt ta dig ut till Alnö där du finner ett flertal badplatser under sommartid. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva, ett stenkast från bostaden finner du matbutik, VC, grönområde, kyrka, direkt anslutning till E4:an, snabbmatställe och kommunikationer.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Felix Krantz för en visning eller vidare information!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Felix Krantz

Hoome Mäkleri
Mäklare Felix Krantz, Hoome Mäkleri
070-360 04 09