Norra Allmänningbo 308

Allmänningbo (norra), Lindesbergs kommun Se på karta

995 000 kr

795 000 kr +25 %
Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
246 m²
Tomtarea
1 160 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
85 269 kr/år

Beläget i mindre by i Bergslagen med fin natur i omgivningen. Fastighet mycket lämplig för olika typer av boende te x behandlingshem, asylboende, stödboende etc. Även passande för dig som vill kombinera ditt boende med verksamhet eller lager. Låg driftskostnad p g a jordvärme. Fiber är installerat och fastigheten har kommunalt vatten/avlopp. Byggnaden är även brandskyddad, tak och väggar (de som inte redan är i betong) är klädda med dubbla lager gips. Ett visst renoveringsbehov föreligger. Hyresintäkterna är beräknade på full uthyrning. Det har tidigare varit 6 st 1 rok och det skulle kunna generera högre hyresintäkter. Ingen lägenhet är uthyrd i nuläget så den som köper kan själv välja hur ytorna ska nyttjas.

Dessa ytor har många möjligheter! Fastigheten kan även användas som företagscenter, lagerutrymme, vandrarhem, bostadsrättsombildning eller som fritidshus. Eller anpassat boende för LVU, LPT eller LVM.
(LVU - lagen om vård av unga. LPT - lagen om vård av psykiskt sjuka. LVM - lagen om vård av missbrukare)

Det är ca 8 km till Riddarhyttan där det finns livsmedelsbutik och bensinstation. Till Skinnskatteberg är det ca 2 mil, Lindesberg ca 3 mil, Örebro ca 7 mil och Västerås ca 8 mil.

Läs mer hos mäklaren
Skogs & Villa Mäklaren

Kontakta mäklaren

Anders Ekholm

Skogs & Villa Mäklaren
Mäklare Anders Ekholm, Skogs & Villa Mäklaren
070-798 51 71