Ulvsundavägen 36

Ulvsunda, Stockholm Se på karta

795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48,9 m²
Byggår
1924
Förening
BRF Brandstationen 17
Om föreningen
Avgift
2 836 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år

- Råyta med beviljat bygglov
- Lågt belånad förening
- Parkering i avgiften!
- Gemensam tvättstuga och grönskande trädgård
- Fiber i huset
- Närhet till Stora Mossen T-bana, Alvik, Lillsjön, Ulvsunda slott, Bromma Blocks mm.
- Externt källarförråd tillhörande bostaden
- Privat ingång

Unik möjlighet! På bostadsrättsföreningens begäran saluförs nu denna utmärkta råyta med stor potential och beviljat bygglov på attraktiv adress i Ulvsunda. Detta är det perfekta tillfället för ett företag som har erfarenheten av att skapa eftertraktade hem och som samtidigt värdesätter läge och förening med god ekonomi. Bygglovet är beviljat att göra om denna råyta till en välplanerad tvårummare med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett rymligt sovrum och ett badrum med kombimaskin. Tack vare bostadens hörnläge så kommer bostaden att få ett ljusinsläpp från från tre olika väderstreck.

BRF Brandstationen 17 är en skötsam och lågt belånad förening. Gemensamma utrymmen som erbjuds till de boende är en gemensam tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, mattvätt och torkrum. Utöver detta finns en gemensam trädgård med fruktträd, två soliga uteplatser, torkstreck att hänga tvätt på och ett odlingsland för den som vill odla själv. En ytterligare fördel är att föreningen förfogar över 6 st parkeringsplatser som föreningens medlemmar får nyttja fritt! Tillhörande denna bostad hör även ett källarförråd om minst 2 kvadratmeter.

I omtyckta Ulvsunda har du närhet till det bästa som Bromma har att erbjuda. Här har man ett kort promenadavstånd till tunnelbanan vid Stora Mossen och fin natur i närområdet längs Mälarens strand. Även Alviks Torg ligger inom gångavstånd där det finns flertalet restauranger, butiker och närservice. Härifrån går också Tvärbanan som även öppnat för trafik mot Solna och Sundbyberg.

Denna möjlighet vill ni inte missa! Kontakta ansvarig mäklare Mathias vid frågor/intresse.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Bromma