Avsallar

Alanya, Turkiet

135 000 euro
ÖvrigtÖvrigt

PENTHOUSE ORION CITY

Lägenheten är ljus och luftig med mycket hög standard. A/C i finns i alla rummen där ni har möjlighet till både kyla och värme. Köket är fullt utrustad och det finns elektrisk spis med ugn, kyl, frys, diskmaskin och tvättmaskin. Det finns en stor TV i vardagsrummet med över 40 kanaler varav 5 är svenska. Där finns ett stort vardagsrum med kök (öppen planlösning), toa och en stor balkong.

Lägenheten - våning två
Här har ni 2 sovrum, det största sovrummet är på 40 kvm. ( går att bygga om till två sovrum) Det finns ett badrum och en stor balkong där ni har en bar himmel ovan för er. Balkongerna har utsikt mot hav och pool.

Fakta om området - Orion City
Området där lägenheten ligger kallas Orion City och det ligger i Avsallar. Orion City är ett område som består av 10 st hus och med totalt 390 lägenheter. Området är som ett 5 stjärnigt hotell, byggår 2013. Det är vackert område med utsikt mot pool, hav, vacker trädgård och mot Tarusbergen. Det ligger bara 450 m från en av de bästa stränderna i Turkiet. Avsallar är en av de populäraste semesterorterna längs Medelhavet där de finaste stränderna finns. Avsallar ligger bara 22 km utanför Alanya centrum och det finns flera lokala busslinjer hit. Avsallar är också känt för sitt mysiga centrum med många barer, restauranger, affärer, basarer och shopping stråk ligger endast 100 meter från Orion City.

Läs mer om objektet hos mäklaren
Bostadstyp
Övrigt
Boarea
137 m²
Antal rum
3 rum
Byggår
2013

Statistik

407
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 368 dagar sedan, den 22 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu