Planta Blommor Barnarpsgatan 24

Jönköping Centrum, Jönköpings kommun Se på karta

2 000 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
240 m²
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
1954
Förening
HSB BRF Hinden i Jönköping
Om föreningen
Avgift
13 643 kr/mån
Driftkostnad
56 400 kr/år

Har du en verksamhet som du tror skulle kunna lyfta med ett bättre läge? Då är detta möjligheten du väntat på. Nu finns tillfället att skaffa en lokal i affärsbostadsrättsform med ett av de bättre lägena i stan; en hörnlokal mitt på Barnarpsgatan.

Lokalen har de senaste fem decennierna tjänstgjort som blomsterhandel. När butiksinnehavaren nu går i pension behövs ny ägare – även till butiken om intresse finns. Blomsterhandeln Planta har ett gott renommé i staden och har bedrivits framgångsrikt i 60 år.

En stor fördel i kvarteret är tillgängligheten. Det finns gott om parkeringsplatser på båda gatorna som löper längs med lokalen, vilket gör att man snabbt kan hoppa ur bilen och springa in och köpa den där eftermiddagsbuketten på väg hem från jobbet. Nära finns också parkeringsplatser i p-huset Per Brahe.

Lokalen, som är i gatuplan och källarvåning, erbjuder ca 90 kvadratmeter på entréplan med utställningsyta, kassadisk och skyltfönster i riktigt fint och centralt hörnläge. Trappan ner leder till större rum som idag fungerar som lager och förvaring. Där finns ett installerat kylrum, omklädningsrum med dusch och WC och rum för avfallshantering.

Lokalen lämpar sig bra för nuvarande verksamhet, men även för annan typ av affär. Den går även att använda som kontor, showroom, restaurang etc. Observera att lokalen inte kan användas som bostad!
Barnarpsgatan är en levande gata med varierat utbud, allt från restauranger och frisörer till barnbutiker, inredningsbutiker och – sist men inte minst – vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Lokalen är planerad med ca 90 kvadratmeter butiksyta på markplan med egen entré och hörnskyltläge, en trappa ner finns flera olika indelningar av förvaring och rum, kylrum, badrum, omklädningsrum samt rum för avfallshantering.

Observera att lokalen inte kan användas som bostad!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping

Kontakta mäklaren

Martin Funck

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
Mäklare Martin Funck, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
0734-13 11 07