Nya bostäder i Aguas Nuevas

Spanien

149 000 euro

139 900 euro + 7%

Övrigticon_ovrigt_inactive

Bostadsområdet placeras i staden Torrevieja, i synnerhet inom området Aguas Nuevas. Den ligger också nära till stränderna i La Mata, Los Locos, och alla typer av bekvämligheter och affärscentra. Residentialen består av två typer av hus: en i bottenvåningen med två sovrum, två badrum, trädgård och garage; och andra i den översta våningen, består av två sovrum, två badrum, ett massivt solarium och en underjordisk parkering. På samma sätt som våra tidigare utvecklingar, husen i "Sol Park" räknar med rymliga och ljusa ytor. På grund av det kan vi erbjuda möjligheten att i några av dessa bygga ett tredje sovrum.
Bostadsområdet räknar med en stor trädgård med gräs, palmer och ett brett utbud av växter, simbassänger och bubbelpooler, samt ett stort gemensamt barrskogsklätt område, vegetation och promenader. Allt detta gör dessa bostäder en idealisk miljö för att njuta av solen under hela året.
Priser från 139 900 EURO.

Läs mer om objektet hos mäklaren
Bostadstyp
Övrigt
Boarea
78 m²
Biarea
13 m²
Antal rum
3 rum
Räkna på lån och försäkringar
Mäklartorget

Statistik

82
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 332 dagar sedan, den 23 november 2016. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu