Repslagaregatan 14 / Stora Rådmansgatan 27 / Strandvägen 7

Simrishamn - Centralt, Simrishamns kommun Se på karta

9 800 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
450 m²
Biarea
85 m²
Tomtarea
393 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
73 898 kr/år

En spännande fastighet med enorma möjligheter är nu till salu! I folkmun är det Welinders Golv och på senare tid Miljögolv och Miljöhuset som preciserar var vi befinner oss. För den äldre befolkningen i staden finns minnen av Randfabriken och Ehrnbergs Läderfabrik men även Hasses Bil.

Här blickar man ut över Simrishamns småbåtshamn och folkvimlet längs sjöfartsstråket samtidigt som man är mitt i stadens utbud av affärer, restauranger och caféer.

Det ursprungliga huset med adress Repslagaregatan är ett gathus i 1½ plan med källare byggt 1929. Ståtligt, vackert och välskött! Den lägre delen i ett plan och närmast småbåtshamnen byggdes till på 1960-talet. Total yta på bottenplan är ca 350 kvm, därtill finns ett öppet ovanplan om ca 100 kvm, vindsplan samt källare om ca 85 kvm.

Fastighetsägaren flyttar sin nuvarande butik och lager. En hyresgäst har sagt upp sig och stängt sin butik.
Stadsplanen från 1951 anger att området även är för bostadsändamål. Visst vore det väl ett ypperligt tillfälle att kombinera bostad och verksamhet? Inred och skapa ditt egna drömboende, eller bygg om till ett par lägenheter. Valet är ditt. Dags att skapa ny historia!

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Erica Nilsson för mer info och visning.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Österlen

Kontakta mäklaren

Erica Nilsson

Bjurfors Österlen
Mäklare Erica Nilsson, Bjurfors Österlen
0701646737