Stortorget 5

Strömsund, Strömsund Se på karta

3 400 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
492 m²
Tomtarea
933 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
299 000 kr/år
Antal besök
642
Dagar på Hemnet
1

En vacker och välskött hyresfastighet i centrala Strömsund. Fastigheten erbjuder 7 bostadslägenheter och 3 lokaler och har under de senaste åren genererat bra hyresintäkter.

Lokalerna har affärsläge i A-läge och ligger i markplan med egna ingångar mot gatan. Bostäderna ligger på plan två och plan tre och i källarplan finns tvättstuga och förrådsytor. Lägenheterna är generellt i gott skick och har underhållits löpande under åren. Det finns parkeringsytor och gårdsbyggnad som används som förråd till hyresgästerna. Affärslokalerna är om 36m², 77m² och en större lokal om 160m² där det även tillkommer kök om 59m² och lager (i källaren) om 160m².

I Strömsund är det enkelt att hyra ut bostadslägenheter. Fastigheten är besiktigad och protokoll tillhandahåller mäklaren.

Bor man i Strömsund är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns både hälsocentral och centrum. I Strömsund finns ett flertal förskolor, två grundskolor, ett högstadium och ett gymnasium. Strömsunds centrum har stor variation av butiker att erbjuda och här bor man nära naturen.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB