Nötesjövägen 128

Nötesjö, Svedala kommun Se på karta

22 900 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
886 m²
Tomtarea
1,9 ha
Byggår
1929
Driftkostnad
193 000 kr/år

Välkommen till denna representativa och mycket påkostade nyrenoverade fastighet med utmärkta möjligheter för företagande i natursköna omgivningar alldeles mellan Svedala/Skurup och med närhet till såväl Malmö/Lund och Öresundsregionen som till Sydkusten! Hela fastigheten har genomgått en mycket omfattande renovering. Vi har ett fullutrustat och nyrenoverat hotell i bästa skick med 20 rum, 5 konferensavdelningar, restaurangdel för 80-100 personer, välutrustat restaurangkök och en nybyggd spalounge med 3 spabad samt bastu och relax. Dessutom finns det en villa om 95 kvm i fastigheten fördelad på 1,5-plan och 5 rum. Här erbjuds ett mycket gott renommé i varumärket “Nötesjö hotell och konferens” på svårslaget läge med djur och natur utanför fönstren men ändå på mycket bekvämt avstånd till all tänkbar service och . På fastigheten finns två byggnader som genomgått varsamma och smakfulla renoveringar de senaste åren, allt väl genomtänkt in i minsta detalj. Huvudbyggnaden bjuder på 883 kvm med en bottenvåning fylld av umgängesytor i foajé, matsal och konferensrum. Ett par av husets hotellrum finns även här såväl som restaurangköket med allt vad det innebär. Matsalen utgör lite av husets hjärta med bardel, glasveranda och gott plats för många gäster. Ovanvåningen inrymmer resterande hotellrum och ett par förråd för linnen och städartiklar. Utsikten härifrån sträcker sig över de natursköna markerna runtomkring och är såväl rogivande som underhållande och vackra. Åter till bottenplan och utemiljön där en maffigt trädäck med spatunnor väntar! En magisk plats i anslutning till såväl huvudbyggnaden som spa-loungen. Här kan man ana att många eftermiddagar och kvällar spenderas med lugnet och tystnaden. I källarplanet finns ytterligare relaxavdelning med sällskapsrum, dusch och bastu.

Spaloungen är inredd för avkoppling eller konferens med större loungerum med läcker öppen spis och ett mindre konferens- eller behandlingsrum i anslutning. Ett ca 125 kvm stort hus med mindre pentry, flera duschar/omklädningsrum och bastu. Även uteduschar för de som väljer badtunnan ute på det nyanlagda trädäcket.

Möjlighet till expansion finns med redan framtagna arkitektritningar.

Det här är en unik fastighet för dig som längtar efter att bedriva egen verksamhet på landet men som ändå behöver ha nära till bekvämligheter i stad och storstad. Malmö Airport väntar runt hörnet, påfarten till de stora vägarna är inte långt borta och såväl buss som Pågatåg väntar inom nära räckhåll.

Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig när det är dags för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svedala

Kontakta mäklaren

Anna Melefors

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svedala
Mäklare Anna Melefors, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svedala
0731-800078