Markörvägen 17 b

Bettorp, Örebro Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
59 m²
Byggår
2021

Över 50% bokat! Nu finns chansen är förvärva en lokal på egen fastighet med äganderätt i Örebro. Lokalerna uppförs i 3 storlekar 59, 88 alt 119 kvm med möjlighet till fler kvm via entresol där ytterligare 25 kvm tillkommer. Det går dessutom att välja till pentry samt dusch/wc som tillval på din egna fastighet.

Varje enhet har en stor vikport med fönster för bra ljusinsläpp och utanför är det asfalterat med egen parkeringsplats. Perfekt för det mindre företaget som vill bedriva produktion, kontors eller lagerverksamhet. Som privatperson finns många användningsområden. Nyttja den som hobbylokal eller förvaring för båt bilar, husvagn mm. Det finns även möjlighet för flera personer att gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.

Det finns som sagt många fördelar med att köpa lokal med äganderätt. Som lagfaren ägare bestämmer du själv hur du vill disponera fastigheten. Nyttja själv till en låg månadskostnad (1500-2000 kr / mån vid 70% belåning) eller hyr ut och se det som en investering för framtiden. Du bestämmer själv. Fastigheterna är belägna 5 min från E18 samt en kort cykeltur från city.

Kommunalt VA och el finns indraget till varje fastighet. Det finns dessutom brunn med oljeavskiljare. Vid köp av flera enheter/moduler kan planlösningen öppnas upp för mer yta. Rör för fiber finns förberett.

När du förvärvar en lokal så blir du del av en samfällighetsförening.

Kostnaden för detta är ca 500 kr/mån och då ingår skötsel och planering av gemensamma ytor byggnadens skalförsäkring, ekonomisk förvaltning samt service av oljeavskiljare.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro