MårtenPers Bo

Brantevik Österlen, Simrishamns kommun Se på karta

18 000 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
7996 m²
Byggår
2011
Driftkostnad
151 000 kr/år

Bed & breakfast, designhotell eller konferensanläggning med unikt läge. MårtenPers Bo är ett skånskt paradis som måste upplevas på plats. Vi känner in atmosfären, tanken, kärleken och läget. Utan omsvep är MårtenPers Bo något av det mest unika vi kan tänka oss. Den gamla gården uppfördes under början av 1900-talet, 2011 tog nuvarande ägare över och en ny epok startade. 2012 påbörjades en omfattande ombyggnation och renovering, allt gjordes utifrån att skapa en plats att träffas på, där kvalitet och den genuina lugnande känslan sattes i första rummet. Något som återspeglar sig också i den känsla som vi upplever när vi befinner oss på MårtenPers Bo och i alla gården anläggningar och rum.
Genuina material som tegel, leca, marockansk tadelakt, pigmenterad puts i svart ton, moderna energifönster och vackra golv i en underbar mix.
De elva dubbelrummen går i samma anda och vi möter glaspartier, golvvärme, rena linjer och en mjuk inspiration från Indien. Möjligheterna att bygga ut finns och ytterligare nio rum samt konferensrum finns på skiss, ta gärna del av denna i bilagorna som finns.
Dessutom har man låtit den gamla maskinhallen och logen bli till en otroligt generös festlokal med tillhörande utrymmen.
Man lät också under 2015 bygga om det gamla boningshuset till en restaurang med matsalar. Det installerades ett modernt kök med restaurangugn, diskmaskin, häll, kylförvaring, kyl/frys samt lät en del av det gamla finnas kvar som ett minne av det som tidigare fanns här. Allt på ett smakfullt och tilltalande sätt.
En trappa upp ovan restaurang och matsalar breder ovanvåningen ut sig. Kännetecknande för MårtenPers Bo är de generösa ytorna. Även här på ovanvåningen finns det goda förvaringsutrymmen samt ett par rum idag. Utmärkta möjligheter att inreda och installera anläggningens personalkontor och personalavdelning.
Varmt välkommen till unika och underbara MårtenPers Bo!

Läs mer hos mäklaren
Residence Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Jörgen Göransson

Residence Fastighetsmäkleri
0706-179690