Daretorp Nyskogen

Daretorp, Tidaholms kommun Se på karta

3 900 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2,6 ha
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Driftkostnad
111 500 kr/år
Antal besök
6 175
Dagar på Hemnet
10

Strax utanför Tidaholm med närhet till Hökensås, Skövde, Jönköping och Hjo ligger fridfulla Daretorp Nyskogen, en unik fastighet fylld av historia. Här bedrevs tidigare bankverksamhet innan Tidaholms Sparbank startade vilket är anledningen till att fastigheten idag fortfarande har ett bankvalv.

Här finns alla möjligheter för både privatpersoner eller den med entreprenörsanda att skapa något helt unikt. Fastigheten består av tre byggnader varav den pampiga huvudbyggnaden har kontor, konferensrum, stort kök med matsal, sällskapsrum, våtutrymmen och gott om sovrum. I de två sidobyggnaderna finns kök, sällskapsrum, våtutrymmen och sovrum. I den vänstra sidobyggnaden finns även ett källarplan med bland annat tvättstuga, omklädningsrum, bastu och dusch.

Fastigheten har en fin paddock om ca 30 x 45 meter, ett stall med 9 boxar, en stor ladugårdsbyggnad samt tillhörande mark om cirka 2.5 hektar, vilket gör detta till ett perfekt ställe för att bedriva en hästgård. På tomten finns även en beachvolleybollplan och en grillplats att nyttja. Det är en speciell och fridfull känsla som infinner sig när man anländer till Daretorp Nyskogen som måste upplevas på plats, välkommen med din visningsanmälan.

Fastigheten ligger idag i ett aktiebolag, möjlighet finns att köpa till företaget.

Visningstider kommer inom kort!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Marlene Andersson

Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
072-371 03 17

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.