Stationsvägen 6

Fjärdhundra, Enköpings kommun Se på karta

3 900 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 187 m²

Drömmer du om egen verksamhet och att servera vilt ? Då är detta stället helt perfekt för dig! Fastigheten ligger mitt i centrala Fjärdhundra och här finns både styckrum, kylrum, flårum och mottagningsrum.

Nu erbjuds denna fantastiskt unika fastighet till försäljning med stora möjligheter för den kreativa. Fastigheten har hittills bedrivits med café, restaurang och vilthanteringsanläggning. Det har anordnats flertalet populära pubkvällar som lockat Fjärdhundraborna. Dessa kvällar har varit oerhört uppskattade!

Fastigheten består av en café/restauranglokal med fullt utrustat kök. Två toaletter varav ett med tvättmaskin för arbetskläder och dylikt. Vidare finns kontorsrum/fikarum, källare för förvaring av lagervaror samt café-del med sittplatser till gästerna. Denna del av cafét finns i två etage med en trappa emellan. I cafédelen finns ytterligare en toalett för gäster.

Utöver café finns på fastigheten också ett garage, styckrum, stort kylrum, flårum och mottagningsrum som är nybyggda och påkostade, samtliga utrustade med separata kylaggregat. Här finns även tillförd fettavskiljare installerad intill byggnaden. Denna avdelningen består av flera delar. Flertalet avancerade inventarier för styckningsverksamheten finns också om detta skulle vara av intresse för nästa ägare. Det finns möjlighet att i den gamla delen göra både rökrum och korvtillverkning md enkla medel.

Till fastigheten har du en grusad uppfart med plats för gäster till lokalerna.

Med detta centrala läge i Fjärdhundra kan den driftiga starta upp något väldigt uppskattat för invånarna i och runt växande Fjärdhundraland. Tidigare försök till pubkvällar har blivit uppskattat och populärt. Har du driv att starta upp något eget är detta för dig. Här kan du bedriva en verksamhet med restaurang/ café-del och kanske sälja eget viltkött. Här finns möjligheter att skapa sin egen verksamhet och kanske förverkliga sin dröm.

Besök fjardhundraland.se och läs mer om denna levande byggd!

Välkommen till möjligheternas fastighet mitt i centrala Fjärdhundra!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Enköping

Kontakta mäklaren

Jonas Ackelman

Svensk Fastighetsförmedling Enköping
Mäklare Jonas Ackelman, Svensk Fastighetsförmedling Enköping
+46706999897