Dammgatan 36

Gamla stan, Ystads kommun Se på karta

11 200 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
232 m²
Byggår
1860

Hotell Bäckagården är ett genuint hotell med perfekt läge (ca 200m till Ystad buss- o järnvägsstation) mitt i Ystads äldre delar. Precis som hotellet är all omgivande bebyggelse oerhört charmig med korsvirke, utsmyckningar, tinnar och torn. Blåregn och rosor som klättrar på fasader och handslagen gatsten på vägarna. Det oerhört centrala läget är en stor fördel, samtidigt är området helt lugnt och på promenadavstånd nås all service och Ystads kritvita sandstränder. Via färjorna till/från Polen, Tyskland och Danmark hålls turismen i Ystad levande året runt.

Hotellet erbjuder 18 bäddar fördelat på 7 gästrum, alla med personlig utformning och stil. Ni stiger in i en välkomnande entré och en generöst tilltagen lounge/frukostmatsal med reception och kök. Därtill har ägarna nyligen skapat en övernattnings-lya, där du som ägare kan övernatta vid behov eller varför inte upplåta till personal. Då byggnaden är u-formad har gästerna även tillgång till en mysig, luftig innergård med sol hela dagen lång.

Verksamheten är sannerligen inarbetad och med mycket goda betyg från gäster, eller vad sägs om 9,0 på booking.com och 9,2 på hotels.com ända sedan 2018!? Gästerna uppskattar det centrala och lugna läget, den härliga atmosfären, de personligt inredda rummen, god frukost med hembakat bröd och superb service. Nu är det dags för dig som ny ägare att förvalta och utveckla denna pärla till hotell! Läs mer på hotellets hemsida: www.hotellbackagarden.se.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarna Ekström & Co AB

Kontakta mäklaren

Marcus Ekström

Mäklarna Ekström & Co AB
Mäklare Marcus Ekström, Mäklarna Ekström & Co AB
0709-398286