Allmogevägen 2

Jakobsberg, Järfälla Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
93,5 m²

Nu har ni chansen att ta över en väl inarbetad verksamhet med kanonläge i Jakobsbergs Centrum!

Butiken ligger på Allmogevägen med närhet till mycket bra kommunikationer.
Samma ägare i 23 år!
Lokalen är inredd med butiksdel och med verkstad direkt bakom kassadisken. Lokalens yta är på totalt 93,5 m2 och här finns även personalutrymmen samt ett kök längst in i lokalen. Butiken har ett stort kundnät med återkommande och lojala kunder, som t.ex privatpersoner, RAM:avtalskunder inom kommun och hemtjänst.
Som enda cykelbutik i Jakobsbergs Centrum är efterfrågan hög och utvecklingspotentialen stor. Idag erbjuds t.ex vinterförvaring av cykeldäck, men även slipning av skridskor samt t.ex vallning av skidor efterfrågas varje säsong och skulle bli ett bra komplement.

I butiksdelen sker försäljning av cyklar, tillbehör dito samt reparation och service. Bra sortering med allt som behövs för att driva butiken finns samt för att bemöta kundernas önskemål. Sortimentet består av allt från barn-, el, MTB- och racercyklar. Även personlig utrustning såsom cykelskor, -hjälmar och -kläder och reservdelar.

Butiken är således väl utrustad och allt som behövs för att driva den vidare utan ändringar finns. Även nödvändiga inventarier såsom larm, fönstergaller invändigt och kassasystem.
Här får ni möjligheten att antingen behålla en mycket väl fungerande verksamhet, men även möjligheten att sätta er egen prägel och forma samt bygga den efter era egna idéer.

Förutom butiken med dess inventarier, bra varulager, hyresavtal, kunder, RAM:avtal, så ingår givetvis det väl inarbetade varumärket och namnet på cykelbutiken - Järfälla Cykel & Sport. Även hemsida! Hyresvärd är en BRF inom HSB.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Spånga/Kista