Tången 57:2

Kungshamn, Sotenäs kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
121 m²

Kära spekulanter, håll i hatten... Nu finns en unik möjlighet att förvärva inte bara en, utan två sjöbodar i "Tobakshålet" med ett av Fisketångens bättre lägen.

Dessa bodar har legat i samma familjs ägo i många år, nu skall dessa överlåtas till nya ägare. Försäljningen avser som ovan nämnt två sjöbodar. En friköpt bú, den högra som kan ses på bild samt den vänstra mindre sjöboden som ligger delvis på arrende.

För er som har större båt finns här möjlighet att förtöja denna, även 1-2 mindre båtar finns här plats för.

Föreställ er en sensommarkväll; värmen ligger som ett dis över kusten, packa korgen med ett par kalla, ett par kilo skaldjur, bjud med närmsta granne och gå ner i bué. Slå upp portarna och njut av saltstänket, ljudet av vågorna, solen och skaldjuren i ett av livets vackraste vardagsrum. Det är lyx. Skulle av någon anledning inte grannen följa med ner, ring mäklaren, han tackar aldrig nej till en kall.

Sjöbodarna ligger på ett eget skär, det erbjuds två "tillfartsvägar" - en gångbro till den friköpta sjöboden samt en gemensam med övriga sjöbodar till arrendesjöboden. Den friköpta sjöboden likt arrendesjöboden har uteplatser på båda gavlar, med andra ord kan ni följa dygnets alla soltimmar.

För mer information rörande sjöbodarna, kontakta ansvariga mäklare Philip Hansson.

Privatvisningar bokas med ansvarig mäklare.

Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn

Kontakta mäklaren

Philip Hansson

Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Mäklare Philip Hansson, Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
052370330