Käglingevägen 154

Malmö kommun Se på karta

10 900 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 335 m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna fastighet som har generösa hyresintäkter. Ursprungligen livsmedelshall i ett plan uppförd 1985 med grundläggning på betongplatta och bärande konstruktion av trä. Fasadbeklädnad av tegel och yttertak av betongtaktegel. Under 2020-21 har genomgripande ombyggnader och moderniseringar utförts. Fönster är ersatta med isolerglasfönster av trä med utvändiga bågar och karmar av aluminium. Installationer för värme och sanitet och el är utbytta. Byggnadens bottenplan är indelat i två lokalenheter med nya ytskikt och hygienutrymmen.

Tidigare installationsvind är inrett till kontorslokal om ca 55 m2.
Uppvärmning/kyla sker med luft-luft värmepumpar. De två lokalenheterna försörjs med separata ventilationsaggregat av typen FTX. Fettavskiljare är ansluten till restauranglokal.
Fast köksinredning och utrustning i restauranglokalen tillhör, med enstaka undantag, fastigheten i form av byggnadstillbehör. Här finns även ett förhandsbesked för en byggrätt till 2-3 lägenheter på tomten samt ett värdeutlåtande från en auktoriserad värderingsman.

Området består i huvudsak av lägre villabebyggelse. I närområdet finns busshållplatser för stadsbuss (linje 1 och 32). Närmaste större utbud av offentlig och kommersiell service återfinns i Oxie centrum, drygt 2 km från fastigheten. Området norr om byggnaden har plats för ett tiotal bilar. Ytterligare 3-4 parkeringar finns på yta av betongsten i fastighetens södra del. Vid sidan av denna uppbyggd terrass med uteservering.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

Kontakta mäklaren

Ossie Mahdi

SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
Mäklare Ossie Mahdi, SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
0733 - 77 95 95