Munkerudsvägen 13

Munkerud, Munkfors Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 581 m²
Driftkostnad
93 050 kr/år

Nu finns möjlighet att förvärva en stor fastighet på 345 kvm i härlig miljö, med många möjligheter! I hjärtat av Värmland - Munkfors finner du en fastighet som kan förverkliga dina drömmar. Munkerudsvägen 13 kan passa en egen företagare som vill bo i anslutning till sin verksamhet, en stor familj som vill ha ordentliga ytor eller kanske någon som vill bedriva verksamhet och hyra ut lägenheter för att få in en extra inkomst. Men andra ord är det bara dina drömmar som sätter stop för vad denna fastighet kan erbjuda.

När du kliver in genom entrén möts du direkt av en hemtrevlig känsla där en doft av nybakta bullar och fika sprider sig i hela rummet. Det på grund av att det i dagsläget bedrivs ett väletablerat bageri med gedigen yta på första plan. Här finns en rymlig lokal som kan användas till det mesta och en trevlig altan för uteservering. Vidare in i lokalen finns ett diskrum med dubbla diskho, ett personalrum med plats för kontorsmöbler samt ett arbetskök fördelat på två rum. Genom en trappa ner tas du vidare till fastighetens källare där det finns flera rum som både kan användas till förvaring samt matlagning/bakning. Här nere finns även en mathiss som med enkelhet tar upp nödvändigheter till entréplan och som är godkänd. På övre plan finns även möjlighet att hyra ut en 4 r.o.k, där en vacker öppenspis finns samt två sovrum, ett kök och ett badrum.

Bakom huvudbyggnaden finns sedan en stor byggnad som rymmer ett dubbelgarage och förvaringsytor ovanför. I bygganden finns även två rum som passar perfekt att hyra ut eller nyttja själv, det finns även ett vackert badrum med mörkt klinker som går fint ihop med de vita kaklade väggarna. En trappa upp finns sedan ett mysigt allrum och ett funktionellt kök som har stora fönster som släpper in dagens fina ljus.

Området kring Munkerudsvägen 13 passar den som vill ha när till det mesta. Här finner du bland annat Klarälvens högsta naturliga vattenfall, nordens största dragspelsstämma och den unika bilfria cykelleden Klarälvsbanan. Munkfors-Ransäter- I hjärtat av Värmland är ett välanvänt uttryck, från Munkfors har du ca 6 mil till Karlstad, ca 3 mil till Hagfors och ca 3 mil till Sunne vilket gör att du enklet kan transportera dig runt om i Värmland. I Munkfors finns sedan alla nödvändigheter som önskas såsom matbutiker, bensinstation, skolor och förskolor.
Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Karlstad

Kontakta mäklaren

Michelle Felixson

Mäklarhuset Karlstad
Mäklare Michelle Felixson, Mäklarhuset Karlstad
0720926996

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 13
    dec
    Sön 13 dec kl. 10:00–11:00
    Varmt välkommen på visning! Kontakta mäklaren om en privat visning önskas.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.