Hantverksgatan 2

Öberget, Arjeplogs kommun Se på karta

1 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 407 m²
Driftkostnad
75 292 kr/år

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING

Äntligen kan vi erbjuda ett objekt för den investeringsvillige som vill satsa! Här presenterar vi Hantverksgatans största fastighet.

Huvudbyggnaden består av två stycken ettor samt varmgarage på bottenplan. Lägenheterna är ljusa och smakfullt renoverade. En trappa upp så finner ni ytterligare två lägenheter om 2 rum och kök.

På den stora fastigheten finns även 2 stycken massiva förvaringslängor. Den ena används i dagsläget som garage där både traktorer och bilar får plats. Hyresgästernas förråd i denna byggnad. Den andra byggnaden finns det stora förvaringsytor och kan användas som ett lager. Här finns det möjlighet att använda befintlig byggyta till ett ytterligare ett garage.

Historisk sett så har bottenplan av denna huvudbyggnad hyrts ut till entreprenörer och hantverkare passande nog. När det senaste hyreskontraktet med entreprenören sagts upp så valde ägaren att satsa på 2 nya fräscha lägenheter som hyrts ut periodvis till både biltestare på vinter samt turister via Airbnb vilket har visat sig vara ett lyckat drag sett till avkastning. Notera att de två ettorna samt ena 2:an på övre plan endast har blivit uthyrd ett fåtal nätter via Airbnb, detta visar en stor potential och uppsida på nedstående hyresintäkter om man lyckas fixa en stadig verksamhet utöver biltest säsongen. En av tvåorna hyrs ut permanent tillsvidare.

Total driftkostnad: 75 292 SEK/år

Totala hyresintäkter: 261 837 SEK/år

Området är lugnt och barnvänligt där skola, lekparker, fotbollsplan, skidspår, sporthall, stall, ishockeyplan och övriga bekvämligheter befinner sig just i närheten!

Anmälan för intresse lämnas till [email protected]

Info om fastighet nedan

Grund: Platta på mark.

Stomme: Betong + trä.

Bjälklag: Betong + trä.

Fasad: Betong på plan 1 och stående träpanel på plan 2 (målad 2015).

Tak: Plåttak.

Hängrännor: Finns.

Fönster: 3-glasfönster och 2-glasfönster.

Ventilation: Självdrag.

Huvudsäkring: 20A

Uppvärmning: Bergvärme (2004).

Internet: Fiber (2017).

Läs mer hos mäklaren
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Willy Hallin

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB
Mäklare Willy Hallin, Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB
0761388777