Olofsfors 436

Olofsfors, Nordmalings kommun Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 466 m²
Driftkostnad
72 749 kr/år

Nu har du möjligheten att förvärva en fin hyresfastighet i Olofsfors där Umeå ligger endast 30 min norrut och Örnsköldsvik ca 40 min söderut. Fastigheten är belägen i anslutning till det tidigare Olofsfors Bruk som idag är en kulturmiljö med en väl bevarad bruksmiljö. Här bor du endast 4 km från Nordmaling där du finner allt du kan tänkas behöva så som skolor, mataffärer, restauranger mm.

Byggnaden omfattar ca 270 kvm bostadsyta fördelat på tre lägenheter, varav två om ca 100 kvm och en om ca 70 kvm. Till den mindre lägenheten hör en kallvind med snedtak och dom större är i två plan med allrum och sovrum på övervåningen.

På fastigheten finns ett uthus som inrymmer avfallsutrymme samt två större förråd varav det ena ingår i en lägenhetsuthyrning och det andra nyttjas av fastighetsägaren.

Underhållsstatusen i lägenheterna är normalt. Ytskikten i samtliga våtrum är i gott skick, varav ett helrenoverades 2020. Köken i de större lägenheterna är bra skick, dock i den mindre lägenheten något sämre . Samtliga kök är utrustade med diskmaskin och köksfläktar med imkanaler.

Innan visning anordnas ska finansiering vara klart.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Härnösand

Kontakta mäklaren

Sebastian Borg

Mäklarhuset Härnösand
Mäklare Sebastian Borg, Mäklarhuset Härnösand
070-348 84 83
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas