Ribbingelund 1

Ribbingelund, Eskilstuna Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
7 275 m²
Driftkostnad
99 578 kr/år
Antal besök
1 297
Dagar på Hemnet
3

Välkommen till Ribbingelund & gästhemmet MAJN.

En välvårdad fastighet med flertalet byggnader. Här bedrivs idag ett gästhem, främst med inriktning mot den äldre generationen men här bor även många andra gäster.
I huvudbyggnaden finns det 10-15 rum, både enkel- och dubbelrum. Vissa rum har egen toalett, i huset finns flera separata toaletter samt duschrum. En trevlig gemensam matsal om cirka 66 kvm samt ett allrum-/ TV-rum med access till ett inglasat uterum. Gemensamt pentry för dom boende samt kök/disk och sköljrum anpassat för verksamhet.

Fristående garagebyggnad innehållande uppvärmd verkstad-/garagedel med ässja och egen wc samt en dubbelcarport med skjutdörrar.

"Bastubyggnad" innehållande en större vedeldad bastu med duschar och ett intilliggande relaxrum med trinettkök och utgång till en balkong. Intill finns ett inrett rum med två bäddar, wc & dusch.

Här finns 7275 kvm vacker trädgård med fruktträd och bärbuskar samt odlings- och blomsterland. En plats för rekreation och en byggnad som erbjuder möjligheter till många olika användningsområden.
Huvudbyggnaden är nyligen försedd med nytt yttertak, VA i modern gemensamhetsanläggning, fiber är installerat och fönster i fint skick.

Ribbingelund by består av en idyllisk samling av rödfärgade hus med vita knutar med lantligt läge men ändå bara en kort bilfärd ifrån E20 och den nya Logistikparken.

Välkomna att kontakta fastighetsmäklare Jenny Dywling för visning, 070-2450299 [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna