Ringvägen 10

Tranås kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
3 045 m²
Byggår
1953

Nu ges chansen att förvärva Ringvägen 10, fastighet som är fördelad på 1008 kvm där såväl varmlager som kontor är inkluderat. Kontorsdelen ligger i direkt anslutning till lagerutrymmena så man enkelt kan röra sig mellan de olika delarna. Lagerutrymmena är fördelade på tre våningsplan som praktiskt binds samman av ett trapphus där varje våningsplan har en egen ingång. Behöver man inte hela ytan själv så kan man således hyra ut en eller flera våningar utan att det påverkar den egna verksamheten. I nuläget finns det en hyresgäst i form av en klätterklubb som hyr en del med separat ingång till. Praktisk lastbrygga med port finns.

Med sitt geografiska läge utgör Tranås en perfekt position för lagerhållning och produktion. Från Tranås når varorna 80% av Sveriges företag och konsumenter på fyra-fem timmar.

Kort och gott en smidig lokal för många företag, perfekt för Er som vill etablera ett företag i Tranås och behöver en praktisk yta att komma igång på, för er som behöver ett centrallager som ligger geografiskt bra placerat eller varför inte för dig som har en affärsidé och behöver en bra lokal att starta i.

För mer information eller för att boka visning vänligen kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning.

Försäljning av fastigheten sker via indikativa bud. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt att fritt anta eller förkasta inkommet bud eller att hålla en efterföljande förhandling/auktion mellan budgivarna. Säljaren förbehåller sig även rätten att avsluta försäljningsprocessen eller ändra i beskrivna riktlinjer när som helst före undertecknandet av bindande överlåtelseavtal. Oavsett skälen till att försäljningsprocessen avbryts eller ändras ska respektive budgivare själv svara för de kostnader som uppkommit i samband med utvärdering av fastigheten.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås

Kontakta mäklaren

Johan Arbenäs

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
0706-64 57 89