Lokförargatan 9

Trekanten, Kalmar Karta & restider

375 000 kr
Övrigticon_ovrigt_inactive

Nu låter Kalmar Kommun sälja Trekantens järnvägsstation. Här finns möjlighet att skapa något helt nytt och spännande i en miljö utöver det vanliga. Sedan ett par år tillbaka stannar tågen återigen vid järnvägsstationen i Trekanten, detta gör att det dagligen passerar mycket människor fastigheten, som kan främja en ny verksamhet.

En fantastisk byggnad som är uppförd i tegel med putsad fasad sommaren 1882. Redan 1902 lät man bygga till fastigheten och stationen erhöll i huvudsak sitt nuvarande yttre. Byggnaden försågs då med ett hörntorn, varifrån man idag når lägenheten på övre plan. Bottenplanet är i stort sett intakt sedan järnvägsstationen lades ner 1968. För en köpare av stationen skulle den gamla "unika" inredningen kunna nyttjas på ett spännande sätt. Lägenheten på övre plan får för närvarande inte bebos, men diskussioner pågår huruvida möjlighet till boende i lägenheten är möjlig eller ej. Fastigheten är i dag betecknad med CQ i detaljplanen, dvs. centrumbebyggelse med användning anpassad till bebyggelsens kulturvärde. Fastigheten är Q-märkt.

Byggnaden är otroligt vacker men i behov av renovering. Senaste större renovering av byggnaden skedde 1960-61. Då byggnaden på fastigheten inte varit uthyrd senaste tiden, redovisas inga intäkter eller kostnader.

Välkomna till visning av ett fantastiskt vackert hus, där nästa ägare har möjligheter att skapa ny verksamhet i en byggnad som är något utöver det vanliga!

Läs mer om objektet hos mäklaren
Bostadstyp
Övrigt
Tomtarea
935 m² tomt
Byggår
1882
Räkna på lån och försäkringar

Billigare och bättre boende

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lokförargatan 9 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
375 000 kr

Statistik

15 233
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 22 dagar sedan, den 27 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu