Sillegården 109

Västra Ämtervik, Sunne Se på karta

1 050 000 kr

1 250 000 kr -16%
Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
5 450 m²
Driftkostnad
100 000 kr/år

Unikt tillfälle att kunna förvärva en fastighet med mängder av möjligheter. Här sätter bara fantasin gränser. Idag bedrivs ett vandrarhem med tillhörande camping. I den gamla Logén har man inrättat 3 sovrum och inrett den stora salen som sällskapsrum/matrum. Vid entrén finns även ett rum som kan användas som ytterligare ett boende rum eller som kontor. Campingen rymmer 18 platser varav 8 plaster har tillgång till elstolpar, här finns även platser för tältning. För campinggäster finns köks och tvättbyggnad samt hygienbyggnad med toaletter och duschar att tillgå. Ställplatsen för husvagnarna ligger högt med en härlig utsikt mot sjön Fryken i österläge.

Fastigheten är belägen strax söder om härliga Sillegården med sina konstutställningar och fina restaurang. Fina badmöjligheter vid badplatsen en kort promenad bort. Hela Västra Ämtervik är ett naturskönt område med närhet till Sjön Fryken, fina strövområden och bär och svamprika marker. Här finns skola, pizzeria, tankningsstation och om sommaren restaurang.
Läget med ca 15 km till Sunne, 60 km till Karlstad, 50 km till Arvika gör att det är nära till kultur, friluftsaktiviteter, nöjen , skidåkning både utför och på längden, sommarland, flertalet golfbanor inom en timmes körväg, shopping i både lokala butiker och större shoppingområden.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sunne