Riddarängsvägen 25C

Mantorp, Mjölby kommun Se på karta

1 175 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
52 m²
Tomtarea
177 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1971

Välkomna till Riddarängsvägen 25C!

Här erbjuds nu ett perfekt boende för dig som söker väl disponerade kvadratmeter till en låg boendekostnad samt med egen trädgård. Bo i ett lugnt område med närhet till alla bekvämligheter samt fin natur.

Via husets framsida och stenläggningen nås detta radhus i ett plan. På framsidan finns även gräsytor och möjlighet att kunna göra en större uteplats om så önskas. Husets hall rymmer mycket förvaring genom platsbyggda garderober. Direkt till vänster finner ni köket med bra arbetsytor och utrymme för en matplats. Innanför köket finner ni en sovalkov med utrymme för en enkelsäng och förvaringsmöbel. Detta rum passar även att använda som förrådsutrymme. Vidare in i huset erbjuds ett badrum med badkar. Vardagsrummet är ljust och trivsamt tack vare stora fönsterpartier och utgång till husets baksida och altan. Altanen rymmer en sittgrupp och i trädgården finns möjlighet till gräsytor och odling.

På Riddarängsvägen 25C är ni del i en samfällighet där vatten, avlopp, renhållning, kabel-tv och snöskottning i området ingår i avgiften. Fiber finns även indraget i huset. I området finns även parkeringsplatser och stora gräsytor samt en gemensam tvättstuga. I Mantorp bor ni men bra kommunikationer till både Linköping och Mjölby via så väl E4:an och pendeltåget. I närheten finns även Depot med bland annat mataffär, blomsterhandlare och apotek.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Kontakta mäklaren

Elin Berggren

Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
Mäklare Elin Berggren, Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
+46707181226