Vättegränd 18

Sollentuna Rotsunda, Sollentuna Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
106 m²
Tomtarea
160 m²
Byggår
1985
Driftkostnad
41 300 kr/år
Antal besök
6 383
Dagar på Hemnet
17

OBS - Nya visningstider!

Välkommen till Vättegränd 18 – radhuset med det perfekta läget i ett lugnt område där det bor många barnfamiljer. Med en väl genomtänkt planlösning och tillgång till uteplats på både fram- och baksida har det här huset allt du kan önska dig.

Husen på Vättegränd byggdes 1984 – 1985 genom s k organiserat självbyggeri i SMÅA:s regi. Det är många som trivs oerhört bra och bor kvar sen byggåret. Samfälligheten har en gemensamhets lokal som kan användas av de boende i området för kalas och festligheter.

Radhuset består av två våningar med fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Hallen leder dig till entréplanets alla rum och i anslutning har du ett stort badrum med tillhörande tvättstuga och dusch. Köket erbjuder plats för stort matbord och gott om utrymme för dig som gillar att laga mat. Längre in finner du ett stort vardagsrum som öppnar sig mot radhusets baksida med stor och fin altan.

En trappa upp finner du fyra sovrum, perfekt för barnfamiljen. Är du inte i behov av alla sovrum går det med enkelhet att göra om ett rum till klädkammare eller varför inte ett kontor. I det stora sovrummet har du även utgång till bostadens fina balkong.

Till radhuset hör även ett ordentligt garage i garagelänga. Garageporten är utrustad med motor och fjärrkontroll. Vidare finns två förråd, ett i anslutning till huset och ett vid garaget.

Natur och fritid
Vill du ha närhet till naturen är Vättegränd helt rätt för dig. I Rotebro finner du Sollentuna Golfklubb som på sommaren erbjuder golf och på vintern skidåkning. Sjön Norrviken har du på gångavstånd, perfekt för både bad och paddling. Vid sjön finns en barnvänlig badplats med brygga. Vid rätt väderförhållanden under vinterhalvåret kan det även vara trevligt att åka långfärdsskridskor på sjön. När isen är tillräckligt tjock plogas en skridskobana. I området finns även gräsytor för picknick eller hundrastning. Större grönområden hittar du ut mot Järvafältet där du kan ta dig ett dopp i Översjön, träna på utegym eller ta en tur i löpspåret.

Kommunikationer
Bara några minuter bort ligger Rotebro station. Härifrån tar du dig med enkelhet med pendeltåg till Stockholm City, Arlanda flygplats eller Uppsala. Vill du ta bussen går den strax utanför huset. Du kan även ta dig till Upplands Väsby och Sollentuna Centrum på nolltid. Du som är bilburen kommer snabbt ut på E4, E18 och E20.

Service och shopping
En kort promenad bort ligger KOM-köpcentrum med bland annat mataffär. vid Rotebro torg intill pendeltågsstationen finns det mesta du behöver som Hemköp, postombud, ett par restauranger samt apotek och vårdcentral. En bit längre bort har du även Rotebro handelsplats. Där finns bland annat Coop, Willys, Systembolaget, Max Hamburgare, Blomsterriket och ChopChop. För dig som är shoppingsugen finns gott om köpcentrum i närheten. Närmast har du Sollentuna centrum och Väsby centrum. Ett par kilometer bort ligger Bredden handelsplats, här finns många butiker och kedjor som bland annat Bauhaus, Biltema, Rusta, Web-hallen och SATS.

Med bil tar du dig med enkelhet ut på Rotebroleden där du når Barkarby handelsplats med Barkarby outlet, IKEA och Biltema. Lite längre bort har du Mall of Scandinavia med ett stort utbud av spännande butiker, restauranger, caféer och bio. Gallerian är Nordens största shoppingcenter och här finns något för alla. Intill Mall of Scandinavia ligger Friends Arena som erbjuder många olika evenemang.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Philip Kujanpää

Notar
0735439400
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.