Poesigränd 7

Vallastaden, Linköping Karta & restider

5 695 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

Huset ger ett modernt intryck med det sneda åstaket, aluminiumdetaljer och den släta fasaden som går i toner av grått. Entrédörr, altandörr och fodret i några av fönstrena har färgsatts i rött, vilket skänker husen en härlig färgklick.

Välkommen hem! Den ljusa entrén har genomsikt ända till baksidans uteplats och härlig utsikt ut mot Smedstadsbäcken. Hallen ansluter till en Wc/Dusch på vänster sida samt en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare till höger. Kök, matplats och vardagsrum ligger i ett öppet samband på drygt 30 kvm, som endast delas av genom kökets praktiska kombinerade köksö med induktionshäll. Föräldrasovrummet ligger i husets vinkel, och här har förvaringen lösts både snyggt och smidigt med en skjutdörrsgarderob.

På övervåningen kommer du direkt in i ett allrum som blir perfekt som tv-spelshörna till barnen. Här finns också två sovrum, ett mindre arbetsrum/kontor och ett badrum. Från allrummet kommer du ut till övervåningens stora balkong med glasat räcke. Nämnde vi att ljusinsläppet på andra våningen blir helt fantastiskt tack vare den dubbla vertikala fönstersättningen som går ända upp till åstaket? Det bara måste upplevas.

Vi överdriver inte när vi säger att du får de bästa uteplatserna i Vallastaden när du flyttar in i vårt parhus. En lite mindre uteplats ligger i anslutning till köket med odlingslåda i cortenstål, där du kan plocka in tomaterna till kvällens middag. Och ytterligare två uteplatser är som gjorda för dig som gillar lysande utsikter. Den ena ligger under tak med utgång från vardagsrummet i bottenplan, och den andra når du från andra våningens allrum. Båda har fantastisk utsikt över Smedstadsbäcken och Broparkens grönskande livfullhet. Övervåningens uteplats är en stor, härlig balkong med glasat räcke där får du plats med både utemöbler och odlingslådor.

Huset var en del av Myresjöhus utställning vid Vallastaden 2017 och säljs nu av moderbolaget OBOS Sverige AB.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
114 m²
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Poesigränd 7 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 695 000 kr

Statistik

1 609
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 34 dagar sedan, den 13 juli 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips