Nyproduktion

Malmövägen

Bara, Svedala Se på karta

3 398 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
119 m²
Avgift
5 532 kr/mån
Pris/m²
28 555 kr/m²
Antal besök
690
Dagar på Hemnet
3
Nyproduktion

Välkommen till detta skräddarsydda fina radhus med milsvid utsikt över de skånska slätterna. Här finner vi en ljus och modern bostad med genomgående utmärkta materialval, södervänd trädgård och uppställningsplats för bilen precis utanför dörren. Välj ditt eget kakel och klinker i badrum och kök för sätta den sista touchen på ditt eget unika hem.

Entrén bjuder på en härligt rymlig yta med praktiskt klinkergolv och en stor skjutdörrsgarderob som sväljer det mesta. Här finns också ingången till husets ena badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare – med kakel och klinker på väggar och golv. Badrummet på ovanvåningen är utrustat med ett stort och härligt badkar. Från entrén når man också husets hjärta: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Mot entrésidan, i ett ljust och trevligt burspråk finns en rymlig matplats. I det helt öppna köket finns sedan all utrustning man behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar. Fullstor kyl och frys, induktionshäll, ugn och mikrovågsugn – och diskmaskin såklart. Vad mer kan man önska sig?

Vardagsrumsdelen består av en stor härlig yta som kan möbleras på flera olika sätt. Kanske en arbetshörna, eller kanske ett eget litet bibliotek? Från vardagsrumsdelen kliver man direkt ut på den egna uteplatsen med trädäck som blir ett extra rum när vädret tillåter. Altanen är redo för alla tänkbara trevligheter, från långa, lata söndagsfrukostar till kalas för hela släkten – och alla grillkvällar såklart.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkontor

Guldhemmet 2019